újabb fejlemények

2020.08.04. 16:12

Lesz másik Index – beigazolódni látszanak Bodolai állításai

Igaza lehet az Index igazgatósági elnökének, aki nemrégiben arra utalt, hogy az egész Index-ügy nem más, mint előre eltervezett színjáték. A legfrissebb fejlemények pedig nagyon ebbe az irányba mutatnak.

A magukat a „független” hírszolgáltatás élharcosainak bemutató volt Index-csapat hamarosan új portálnál folytatja a munkát, legalábbis erre utal a minap közzétett posztjuk – amit a Távozó Indexesek elnevezésű Facebook-oldalon is megosztottak – írja a Magyar Nemzet. „Lesz másik!” – így szól az üzenet, és a bejegyzésből az is kiderül, hogy erre feltehetően nem kell sokat várni.

A lap szerint ha hamarosan tényleg új portál jön létre, azzal beigazolódnak az Indexet tulajdonló alapítvány elnöke által megfogalmazottak, aki a múlt heten így reagált a történtekre:

„ha a volt indexesek két héten belül új oldalt hoznak létre olyan kiadóval, amely egy hónapja be van jegyezve, akkor bocsánatkérést várok mindenkitől, mert színjáték volt az egész ”

– mondta akkor Bodolai László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában