családokért felelős

2020.09.21. 17:02

Letette a miniszteri esküt Novák Katalin

Ma letettem a miniszteri esküt az Országgyűlés előtt – közölte Novák Katalin.

A családokért felelõs tárca nélküli miniszterré kinevezett Novák Katalin, miután esküt tett az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. Mögötte elöl Orbán Viktor miniszterelnök, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelõs miniszterelnök-helyettes és Kövér László házelnök (j-b).

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A döntéshozatal középpontjában a családok érdekei maradnak, és még nagyobb hangsúlyt helyezünk arra, hogy megszüntessük a gyermekvállalás előtt álló akadályokat.

Október 1-jétől családokért felelős tárca nélküli miniszterként folytatom a munkámat – írta.

Novák Katalin korábban beszámolt arról is, amikor átvette a családokért felelős tárca nélküli miniszteri kinevezését Áder János köztársasági elnöktől a Sándor Palotában.

Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki jó munkát kívánt Novák Katalinnak.

Borítókép: A családokért felelős tárca nélküli miniszterré kinevezett Novák Katalin, miután esküt tett az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. Mögötte elöl Orbán Viktor miniszterelnök, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes és Kövér László házelnök (j-b)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában