Ország-világ

2017.07.20. 21:17

Magyarok szenvedtek balesetet Németországban, hárman meghaltak - fotók

A járműben heten utaztak, lapértesülés szerint egyikük a csomagtartóban.

Munkatársunktól

Három magyar állampolgár meghalt, három pedig súlyos sérüléseket szenvedett egy közúti balesetben a bajorországi Kaltental közelében - közölte csütörtökön a helyi rendőrség.

A hat ember egy Mazda 323 típusú személygépkocsival szenvedett balesetet szerdán késő este a 2035-ös számú úton.

Az autót egy 23 éves nő vezette, a többiek 20 és 27 év közötti fiatalemberek voltak, egyikük a csomagtérben tartózkodott a szerencsétlenség időpontjában - áll a közleményben.

A régi évjáratú kisautó röviddel éjfél előtt lesodródott az útról. A sofőr megpróbálta visszakormányozni az útra az autót, amely ettől megpördült, nekiütközött egy fának, majd a tengelye körül forogva nekicsapódott még egy fának.

A hátsó ülésen utazó három fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A sofőr, a mellette ülő és a csomagtérben tartózkodó utas életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Az autó vezetője beszorult a roncsok közé, tűzoltók segítségével sikerült kiszabadítani.

A vizsgálat első megállapításai szerint a baleset azért történhetett, mert a sofőr ittas volt. A nyomozást vezető kempteni ügyészség elrendelte, hogy vegyenek vért tőle.

Korábban írtuk:

Egy héttagú magyar társaság szenvedett autóbalesetet a bajorországi Frankenhofen közelében szerda este - írja a hvg.hu a bajor rendőrség a honlapjánra hivatkozva.

A jármű volánjánál egy nő ült, aki eddig tisztázatlan okokból egy kanyarban letért az útról és egy fának rohant.

A balesetben hárman azonnal életüket vesztették, a többiek pedig súlyos vagy életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba.

Az Augsburger Allgemeine azt írja, a sofőr egy 23 éves nő volt, az áldozatok pedig 20 és 27 év közöttiek. A lap szerint egy 27 esztendős férfi, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, a csomagtartóban utazott.

A fotókért kattintson ide! >>
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában