Ország-világ

2019.01.04. 13:11

Már kézbesítik Orbán Viktor levelét a Fidesz támogatóihoz

A levélben a közelgő, májusi európai parlamenti választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök.

MTI

Megkezdték [namelink name="Orbán Viktor"] miniszterelnöknek a Fidesz támogatóihoz írott levele kézbesítését, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök - értesült a Magyar Idők.


A levelek január közepéig minden címzetthez eljutnak, ilyen küldeményt csak azok kapnak, akik erre korábban felhatalmazást adtak - emlékeztet a lap pénteki számában.


A Fidesz elnöke a levélben felhívja a figyelmet: a 2019 májusában következő európai parlamenti választás tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. "Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el - hangsúlyozza Orbán Viktor.


A pártelnök megjegyzi: az ellenzék már bebizonyította, hogy ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. "Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben" - idézi a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményt a Magyar Idők.


A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz "sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit".


A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel. A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről, ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat - írja cikkében a Magyar Idők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában