Ország-világ

2019.05.21. 00:23

Megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás

Az irtásról tájékoztató plakátokat hamarosan megkapják az érintett kerületek a Főpolgármesteri Hivataltól.

MTI

A terveknek megfelelően megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás négy kerületben - tudatta az országos tisztifőorvos beszámolójára hivatkozva a Főpolgármestert Hivatal hétfőn az MTI-vel.


A terveknek megfelelően az V., a IX., a XIII. és a XX. kerületben kezdte meg a munkát a patkányirtásért felelős cég tizenegy brigádja - olvasható a Müller Cecília országos tisztifőorvos jegyezte tájékoztatóban, amelyet a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-nek is megküldött.


A beszámolóban azt írták, a csatornakezelési technológiát a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai a XX. kerületben szemrevételezték és "mindenben megfelelőnek találták". A kezelés a forgalomban nem okozott aránytalan fennakadást.


Az elsőként kijelölt utcák komplett kezelésének háromhetes üteme tarthatónak tűnik, a következő háromhetes ciklus kijelölését a héten tervezik, felhasználva az első ütem tapasztalatait - olvasható.


Közölték azt is, hogy az irtásról tájékoztató plakátokat hamarosan megkapják az érintett kerületek a Főpolgármesteri Hivataltól.


(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában