Ország-világ

2014.10.04. 07:57

Meleg szexrabszolgák futtatásával vádolnak magyarokat Floridában

A gyanúsítottak megfenyegették, pszichikailag és fizikailag bántalmazták a három áldozatot.

Emberkereskedelemmel, zsarolással és prostitúcióból származó haszonszerzéssel vádolnak három magyart, akik homoszexuális fiatalembereket csaltak ki Miamiba, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket - közölte híroldalán pénteken az NBC televízió dél-floridai regionális szerkesztősége.

A 31 éves Á. G., a 28 éves B. V. és a 24 éves V. A. J. tavaly októberben került a hatóságok látókörébe, amikor az amerikai belbiztonsági minisztérium olyan információt kapott, miszerint férfi prostituáltakat futtatnak.

A három gyanúsított könnyű és legális kereset ígéretével három, 20-22 éves magyar fiatalembert csábított Miamiba, ahol azonban napi 18-20 órában prostitúcióra vagy webkamerák előtti szexuális aktusokra kényszerítették őket. A bevételt a gyanúsítottak söpörték be.

Az áldozatok a nyomozóknak elpanaszolták, hogy elkülönítették őket egymástól, az úti okmányaikat egy páncélszekrénybe zárták, és pénzügyi manipulációk révén folyamatosan adósságokba verték őket. A közös lakásukat csak ritkán hagyhatták el. Zsarolóik ezt azzal indokolták, hogy nem tudnak angolul. A gyanúsítottak megfenyegették, pszichikailag és fizikailag bántalmazták a három áldozatot.

A gyanúsítottak közül kettőt New Yorkban, egyet pedig Miamiban vettek őrizetbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában