Hallgassa élőben!

Michelle szextanácsai

Michelle Wild weboldalt indít, amelyen az olvasóknak ad tanácsokat szexuális problémáikra.

A visszavonult pornósztár első kisbabáját várja szerelmétől, jelenleg az ötödik hónapban van. Michelle a terhesség alatt nem akar teljesen elfordulni rajongóitól, ezért úgy gondolta, legalább az interneten keresztül megoszthatják vele mindennapi problémájukat. A túlfűtött hangvételű honlapon aztán minden kíváncsiskodó tabuk nélkül bátran kérdezhet. Ha a kísérletezőknek kedvük van, akár vásárolhatnak is, természetesen csak az erotikához szorosan kapcsolódó termékeket.
– Szeretném saját élményeimet is megosztani – mondta Michelle Wild. – Beszélhetünk a Kámaszutráról vagy akár vitatkozhatunk is, abban is partner vagyok.

Több mint ezerkétszáz migráns kötött ki egy nap alatt Lampedusán
Több mint ezerkétszáz illegális bevándorló érkezett a dél-olaszországi Lampedusa szigetre vasárnap kilenc különböző hajóval és csónakkal.
Bosszúból ölte meg 3 éves kislányát a horrorapa
Az anyuka exhumálni szeretné a kislányt.
Kincseket őrzött a szántóföld – galéria
Közel 150 éve kutatják a csomorkányi Árpád-kori templomromot, az azt körülölelő temetőt és a 16. században elpusztult mezővárost. Most az elmúlt két évben gyűjtött leletanyag fémtárgyait restau­rálják. 
A bőrszín szülte előítéletekkel is foglalkozik a Vándorok
Hétfőn jelenik meg Barát Enikő, azaz B. E. Belle negyedik regénye, a Vándorok. Az írónő új könyve ismét olyan témákat feszeget, amelyekről az emberek nem szívesen beszélnek: a regény a családi, a közösségi és a társadalmi elvárásokkal is foglalkozik, mindezt a szentesi írónő egyedi stílusába csomagolva.
Ó, az a terasz! Avagy egy szegedi, tetőtéri luxus lakás... – fotók
A tetőtéri lakás kérdése összetett, pro és kontra sok érv felsorakoztatható. Egy biztos, ha ilyen szép, hosszanti, tágas erkély is párosul hozzá, nincs nagyon min gondolkodni. Meg kell venni! Már ha van rá épp 39,9 millió forintunk és amúgy Szegeden szeretnénk élni...
Megújult a londoni Victoria and Albert Museum Raffaellónak szentelt terme
A belépés ugyan ingyenes, de a látogatóknak időpontra kell jegyet foglalniuk.