Ország-világ

2013.03.23. 16:07

MSZP: gyűlöletkampányt folytat a Fidesz Dunakeszin

A nagyobbik kormányzó párt megbízásából "mocskolódó szóróanyagot" osztogatnak - mondta Szabó Imre.

Az MSZP szerint gyűlöletkampányt folytat a Fidesz Dunakeszin, a nagyobbik kormányzó párt megbízásából "mocskolódó szóróanyagot" osztogatnak. [namelink name="Szabó Imre"] szocialista országgyűlési képviselő erről szombaton, budapesti sajtótájékoztatón beszélt.

Az elmúlt hetekben a Fidesz részéről többször hallhattuk, hogy a szocialisták milyen gyűlöletkampányt folytatnak, és most annak lehettünk tanúi, hogy a terepen élesben folyik a Fidesz gyűlöletkampánya - közölte az ellenzéki politikus.

"Egy jól felépített, átgondolt mocskolódó kampányról van szó, amelyik (...) tele van valótlanságokkal" - fogalmazott Szabó Imre.

[namelink name="Bilinszky Ferenc"], az MSZP dunakeszi elnöke elmondta, péntek este állampolgári bejelentést kaptak, hogy "mocskolódó szóróanyagot" osztogatnak Dunakeszin, ahol vasárnap helyi időközi képviselő-választást tartanak. Közölte, sikerült feltartóztatniuk két fiatalt, akik a kampányanyagot terjesztették. Kihívták a rendőrséget, a fiatalok nekik azt a választ adták, hogy a Fidesz megbízásából "szórják az anyagot" - mondta.

Szabó Imre közlése szerint a városi rendőrkapitány rész vett a Fidesz kampányzáró-rendezvényén, ezért felszólította a Pest megyei rendőrfőkapitányt: gondoskodjon arról, hogy megfelelő törvényes körülmények között és a dunakeszi rendőrkapitányságot mellőzve folyjon le vizsgálat az ügyben.

Címkék#Fidesz#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában