Ország-világ

2019.04.14. 14:44

Négyéves öccse lőtte agyon véletlenül a hatéves kislányt

Tragikus baleset törte ketté egy család boldogságát hétfő délután.

Egy hatéves kislányt a saját öccse lőtt fejbe véletlenül, amikor a kezébe akadt édesanyja töltött lőfegyvere. A georgiai, Paulding megyei Millie Drew Kelly és öccse épp a kocsiban ültek a lakásuk előtt. Édesanyjuk csak egy pár pillanatra szállt ki, hogy megnézze, miért nem indul a jármű. Ekkor dörrent el a lövés - írja a BorsOnline.


Noha a mentők pillanatok alatt kiérkeztek, majd a kórházban is megtettek mindent érte az orvosok, a kislány életét már nem lehetett megmenteni. Szerdán hunyt el. Minden jel arra utal, hogy a kis Millie négyéves öccse valahogy elővette édesanyja kesztyűtartóban tárolt pisztolyát, és elsütötte.

Fotó forrása: BorsOnline/GoFoundMe

Fotó forrása: BorsOnline/GoFoundMe

A hatóságok megerősítették a helyi médiának: egy szerencsétlen és tragikus balesetről van szó, nem emelnek vádat senki ellen - írja a Daily Mail.

A GoFundMe internetes adománygyűjtő oldalon már most 30 ezer dollárt adtak össze idegenek, hogy segítsék a gyászoló családot. A kislány édesanyja úgy döntött: az élők sorából túl korán távozó Millie szerveit felajánlja mások megmentésére.

A tragédia kapcsán a helyi seriff nyilatkozatában kiemelte, milyen fontos, hogy a lőfegyvereket mindenki gyermekektől elzárt helyen és megtöltetlenül tartsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában