Hallgassa élőben!

Nem lesz több sportjáték a Microsofttól

Alig két hónapon belül bezárja xbox-os sportjátékok fejlesztésével foglalkozó részlegét a Microsoft - adja hírül a Seattle Times egyik cikke.

Az október 25-én megszüntetésre kerülő részleg 76 munkatársa így kénytelen lesz más foglalatosság után nézni.

A Microsoft tájékoztatása szerint azért kerül a részleg bezárásra, mert az Xbox már elég nagy támogatottságot élves a piacon ahhoz, hogy ne Redmond-nak kelljen azt játékokkal ellátni. A cég többek között ezért döntött korábban beharangozott XSN sportjáték-sorozatának szüneteltetése mellett is.

Az Xbox platformot a továbbiakban sportjátékokkal a kisebb, független fejlesztők mellett elsősorban a közelmúltban a Microsoft-tal erős szövetségre lépett Electronic Arts fogja ellátni.

pcforum

Festés előtt: hogyan készítsük elő a falainkat?
A szépen festett falak első lépése a megfelelő és gondos előkészítés, amely előfordul, hogy több időt igényel, mint maga a festési munka.
Ha egy kapcsolat nem működik jól, abba nem kell beletörődni
Nem hitt Istenben, de 16 évesen saját bőrén tapasztalta meg erejét. Nem hitt a pszichológiá­ban, de az egyetemen volt olyan tanára, aki elfogadhatóvá tudta tenni számára.
Az összes szervét regenerálni képes tengeri állatot azonosítottak
A tengerekben élő aszcídiák egyik faja az összes szervét képes regenerálni, akkor is, ha három részre darabolják – állapították meg a Tel-avivi Egyetem (TAU) kutatói.
Alaptalanul keltettek pánikot az atomerőmű körül
A baloldali fake news gyártás újabb példáját láthattuk vasárnap a baloldali híradásokban, most egy tervezett karbantartást tálaltak üzemzavarként.
Prága kártérítést fog kérni Moszkvától a vrbeticei robbanásért
Csehország legalább egymilliárd korona (14 milliárd forint) kártérítést fog követelni Oroszországtól a vrbeticei lőszeraktárakban történt robbanások okozta károkért – közölte szombat este Alena Schillerová cseh kormányfőhelyettes, pénzügyminiszter.
Több mint ezerkétszáz migráns kötött ki egy nap alatt Lampedusán
Több mint ezerkétszáz illegális bevándorló érkezett a dél-olaszországi Lampedusa szigetre vasárnap kilenc különböző hajóval és csónakkal.