Hallgassa élőben!

Nem lesz több sportjáték a Microsofttól

Alig két hónapon belül bezárja xbox-os sportjátékok fejlesztésével foglalkozó részlegét a Microsoft - adja hírül a Seattle Times egyik cikke.

Az október 25-én megszüntetésre kerülő részleg 76 munkatársa így kénytelen lesz más foglalatosság után nézni.

A Microsoft tájékoztatása szerint azért kerül a részleg bezárásra, mert az Xbox már elég nagy támogatottságot élves a piacon ahhoz, hogy ne Redmond-nak kelljen azt játékokkal ellátni. A cég többek között ezért döntött korábban beharangozott XSN sportjáték-sorozatának szüneteltetése mellett is.

Az Xbox platformot a továbbiakban sportjátékokkal a kisebb, független fejlesztők mellett elsősorban a közelmúltban a Microsoft-tal erős szövetségre lépett Electronic Arts fogja ellátni.

pcforum

Eriksen összeesett – újra kellett éleszteni, stabilizálták az állapotát
Megdöbbentő jelenetek szemtanúi lehettünk a Dánia–Finnország Eb-mérkőzés első félidejének hajrájában. Christian Eriksen összeesett, újra kellett éleszteni, a meccs félbeszakadt. Szerencsére később a dán klasszis állapotát stabilizálták.
Súlyos börtönbüntetést kaptak a leszboszi menekülttábor felgyújtói
Tíz év börtönre ítélte szombaton egy görög bíróság a négy afgán bevándorlót.
A Godspellel nyitott a Tisza Teátrum – Galéria
A Liget Társulat előadásával nyitott szombat este a Tisza Teátrum, Szeged régi-új szabadtéri színháza a Felső Tisza-parton, a Horthy csónakháznál.
Fejben dőlt el – öt éve 0–2-vel, most 3–0-val kezdtek a belgák
A belga válogatott magabiztos, 3–0-s győzelemmel kezdett az Európa-bajnokság-B-csoportjában, Oroszország ellen, Szentpéterváron.
Gulyás Michelle bronzérmes és olimpiai kvótás az öttusa-vb-n
A magyar női csapat második helyezést ért el.
Átlátszó bugyiban terpeszt hatalmasat a szőke szépség
Anais Rizzo olyan pózban állt a kamera elé, hogy a fotós is zavarba jött.