genderpropaganda

2021.07.14. 20:00

Nem mond igazat az Európai Bizottság: át akarják programozni a gyerekeket!

Számtalan dokumentumban deklarálta már, hogyan kell promotálni az „LMBTQAPI+” ügyet.

Még akár a józan ész erőinek politikai sikereként is felfogható lenne, hogy az EB tagadja, hogy valaha is be akarta volna vinni az iskolákba a genderideológiát – azonban ez (sajnos) nem igaz, a testület számtalan dokumentumban deklarálta már, hogyan kell promotálni az „LMBTQAPI+” ügyet a köznevelési intézményekben – írja az Origo Szánthó Miklós közösségi oldalán megjelent bejegyzése nyomán.

Csak két friss példa a közelmúltból:

A testület tavaly kiadott „genderstratégiája” úgy fogalmaz, hogy „a Bizottság valamennyi uniós szakpolitikai területen kezelni fogja a társadalmi nemen alapuló hátrányos megkülönböztetés közötti interszekcionalitást, és a gyermekek jogaira vonatkozó uniós stratégiai keretek kapcsolódni fognak ehhez a stratégiához”.

A szintén 2020-ban elfogadott „LMBTIQ-stratégia” pedig rögzíti, hogy „a Bizottság támogatni fogja a gyermekek számára nyújtott befogadó oktatás biztosításával kapcsolatos bevált gyakorlatok cseréjének ösztönzését (...), foglalkozni fog az oktatásban megjelenő nemi sztereotípiákkal. (...) A Bizottság támogatni fogja azokat a projekteket, amelyek a kulturális kifejezésmód használatával előmozdítják az LMBTIQ-személyek teljes körű befogadását. A Bizottság növelni fogja az LMBTIQ-személyek egyenlőségét azáltal, hogy beépíti azt a releváns oktatási kezdeményezésekbe.”

Még számtalan dokumentumot lehetne felhozni – többek között az Európai Parlamentnek az egész EU területét LGBTI- és genderszabadság zónájává nyilvánító határozatát, vagy a nemrégiben elfogadott abortuszhatározatát –, melyek kifejezetten amellett kardoskodnak, hogy „biztosítani kell a nem ítélkező és átfogó szexuális oktatáshoz való jogot” már kiskorú gyermekek számára is.

Bizonyos szempontból örvendetes, hogy

a Bizottság most az eurokratákra jellemző tejberizs-gerinccel hirtelen elszégyellte magát és megpróbálja letagadni annak a genderőrületnek a létezését, melyet ők maguk akarnak rákényszeríteni már a kisgyerekekre is.

Ettől a tény még tény marad: az EU legkülönfélébb intézményei már évek óta kifejezett élharcosai a fröcsögő jóemberkedésnek és a kiskorúak mentális átprogramozásának. Ez pedig számukra és a társadalom számára is rossz, gátlandó és megelőzendő – melynek egyik eszköze az Országgyűlés által pár hete elfogadott gyermekvédelmi törvény. Utóbbit tehát azért éri annyi támadás, mert egész egyszerűen szembemegy a liberális korszelemmel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában