Ország-világ

2017.09.17. 16:14

Nemzeti Vágta - A középfutamokkal és a döntővel folytatódik a verseny

A különböző versenyszámok középfutamaival, lovas bemutatókkal, valamint a döntőkkel folytatódik ma a 10. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű körül felépített speciális versenypályán.

mti

Vasárnap megrendezik az előfutamokat, majd a kocsitoló verseny és a magasugrató verseny döntőjét. A programot többek között lovas parasport bemutató, puszta tízes bemutató, történelmi lovas felvonulás, Kassai Lajos Lovasíjász Iskolájának műsora és a Győri Ördöglovasok produkciója színesíti.


A kishuszár vágta és a fogatvágta döntője után a nemzetközi futam és a 2017-es Nemzeti Vágta döntője zárja a jubileumi versenysorozatot. A nemzetközi futamon idén Magyarország mellett Szlovákia, Szlovénia, Románia, Szerbia, az Egyesült Államok, Kína, a Cseh Köztársaság, Mongólia, Törökország, Suriname és Üzbegisztán lovasa versenyez a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok által rendelkezésükre bocsátott shagya-arab lovakon.


A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Közmédia sátra és a Fölszállott a páva színpad televíziós műsorvezetőkkel, a közmédia produkcióinak fellépőivel és gyerekprogramokkal várja vendégeit mindkét nap. A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk a www.vagta.hu oldalon olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában