Nyerjen mozijegyeket a Taxidermiára

Nyerjen mozijegyet a Taxidermia c. film november 10-ei vetítésére, melyen magával a rendezővel is találkozhat.

Nem kell mást tennie, mint az alábbi szöveg elolvasása után 1 könnyű kérdésre válaszolni és a helyes válaszokat beküldenie a játé[email protected] e-mail címre november 9-ig.

Taxidermia

Forgalmazásba került Pálfi György második játékfilmje, a Taxidermia. A rendező, a világszerte díjazott Hukkle után, sem adott lejebb a minőségből. Ékesen bizonyítja ezt, hogy a  37. Magyar Filmszemle fődíjas alkotása a Taxidermia lett.

 A Parti Nagy Lajos novellákból összegyúrt történet három férfi (nagyapa, apa, fiú) több generáción átívelő sorsát követi nyomon. Az alkotók, a szereplők vágyain keresztül mutatják be az emberi test és lélek működését, mely kategóriák a szélsőségektől és torzulásoktól sem mentesek. A nagyapa szexualitás téren lóg ki a sorból, míg az apát, ét- és a becsvágy növeszti az „átlagosnál” nagyobbra. Fia vágya talán a legkifinomultabb, és mégis a leginkább testhez köthető. őt a megismerés vágya kerítette hatalmába, melyért életét is hajlandó feláldozni.

A film fantasztikus képi megoldásai Pohárnok Gergely operatőr szakértelmét bizonyítják. A látvány terv, díszlet, sőt kellék területén is hihetetlen gazdagságú mű zenéjét a világhírű Amon Tobin (Ninja Tune) szerezte.

November 10.-én pénteken a Hrabal Art Moziban (Rómer Ház, Győr Teleki út. 21.) 17:30-as vetítést követően közönség találkozó Pálfi György rendezővel és a film egyik főszereplőjével Trócsányi Gergővel, aki mellesleg a Hollywoodo énekese. A beszélgetést Báron György neves, magyar filmesztéta moderálja.

www.romerhaz.hu
www.taxidermia.hu

NYERJEN MOZIJEGYET A VETÍTÉSRE!

Válaszoljon az alábbi kérdésre:

Kinek a filmjét mutatják be november 10-én a Hrabal Art Moziban?

a.) Koltai Róbert

b.) Andrew Vajna

c.) Pálfi György

A helyes megfejtést beküldők között 5 db mozijegyet sorsolunk ki.