háttér

2020.06.06. 11:02

Nyíltan hirdetik nemzetellenes képzésüket Sorosék

Sorosék hálózatépítő tevékenységéről szóló régebbi írásaik ugyan jelentős médiafigyelmet kaptak, de a felkészítések intenzitása azóta csak fokozódott.

A Tűzfalcsoport korábban már több alkalommal is beszámolt arról a (ki)képzési tevékenységről, amelyet a baloldali pártokat mozgató Soros-hálózat szervez Magyarországon, így készítve fel erőiket a 2022-es választási kampányra – ismerteti a Magyar Nemzet.

A kipróbált Soros-zsoldosok rendszeresen tartanak képzéseket különböző tüntetések megszervezéséről, valamint a „polgári engedetlenség” alkalmazásáról, annak gyakorlatba ültetéséről. A Soros-féle szervezetépítési stratégiában kitüntetett szerepet betöltő Közélet Iskolája nevű lerakatról és a VIII. kerületi bázisukról szóló írásaikat is ezúton is ajánlják azon olvasóik figyelmébe, akiket érdekel a hálózat hatalomszerzése az önkormányzati világban.

A Tűzfalcsoport szerint az is látható, hogy a komisszárok a nemzetellenes tevékenységüket és a Soros-kottát ma már nyíltan kiteszik az ablakba is: Milyen egy erős mozgalom? – online képzés a Közélet Iskolájában címmel rendezi meg ugyanis legújabb szeánszát az intézmény, társszervezésben – ki mással? – a drogtanyaként elhíresült Aurórával.

Ha rendszerszintű változást szeretnénk elérni, akkor a csoportunknak gazdasági, politikai és társadalmi hatalomra van szüksége. Ezen a képzésen arról lesz szó, hogy melyek lehetnek a hatalom formái és hogyan alakíthatjuk ezeket a nyomásgyakorlás eszközeivé. A képzés során összekötjük az elméleti anyagot a gyakorlati példákkal, és ezen keresztül gondolkodunk arról, hogy a szervezetek hogyan használhatják fel tudatosabban és előre kidolgozott stratégiák mentén a hatalmukat fontos ügyekben – idézik fel a Soros-zsoldosok mondatait.

Tehát Sorosék már a (ki)képzés leírásának bevezetőjében beismerik:

  • gazdasági, politikai és társadalmi hatalmat akarnak csoportjaik számára,
  • nyomásgyakorlásra készülnek,
  • elméleti és gyakorlati képzést adnak a hálózat stratégia mentén történő használatára.
  • Joggal merül fel mindenkiben a kérdés, hogy mégis kitől kaptak felhatalmazást a nyílt társadalom ügynökei a velük szemben álló, demokratikusan megválasztott nemzetállami kormánnyal szembeni nyomásgyakorlásra, továbbá gazdasági, politikai és társadalmi hatalom kiépítésére.

    Ha mindez nem volna elég, azt is megjelölik, hogy milyen további kérdések mentén szervezik összejöveteleiket:

  • A képzésen ilyen kérdésekre keresünk közösen a válaszokat:
  • A jelenlegi magyar politikai helyzetben mi kell a változáshoz?
  • Mik a megnyerhető ügyek, és hogyan tematizáljunk egy problémát?
  • Mitől igazán erős egy társadalmi mozgalom?
  • Mit tanulhatunk magyar és kelet-európai példákon keresztül a társadalmi változásról?
  • Ismerős, nem? Problémák beemelése a közbeszédbe, az áldozati, elnyomott státus kivívása és mindezek bemutatása Magyarországhoz közeli, sikeres beavatkozási kísérleteken keresztül. Saul Alinsky nagyon büszke lenne rájuk! – olvasható a Tűzfalcsoport írásában, melynek teljes tartalma ide kattintva érhető el.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában