Ország-világ

2019.02.19. 09:27

Orbán Viktor az Olajfák hegyén nézte meg a napfelkeltét - fotók

Jeruzsálembe érkezése után a magyar miniszterelnök máris politikai tárgyalásokba kezdett.

Munkatársainktól

Jeruzsálembe utazott hétfőn [namelink name="Orbán Viktor"]. A magyar miniszterelnök kétoldalú egyeztetéseket folytat az izraeli fővárosban.

Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, a Gecsemáné kertben 2019. február 19-én reggel. Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, a Gecsemáné kertben 2019. február 19-én reggel.

Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor többek között találkozott Andy Harris amerikai kongresszusi képviselővel.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Andy Harris amerikai kongresszusi képviselő (b) megbeszélése Jeruzsálemben, a King David Hotelben 2019. február 19-én. Középen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Andy Harris amerikai kongresszusi képviselő (b) megbeszélése Jeruzsálemben, a King David Hotelben 2019. február 19-én. Középen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A magyar kormányfő kedden reggel ellátogatott a jeruzsálemi Gecsemáné kertbe, a napfelkeltét pedig az Olajfák hegyén nézte végig. Az utóbbiról készült fénykép kikerült Orbán Viktor Facebook-oldalára.

 


A magyar delegációban [namelink name="Szijjártó Péter"] külgazdasági és külügyminiszter és [namelink name="Gulyás Gergely"], a Miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vesz.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Benito Choque atya a Nemzetek Templománál, a jeruzsálemi Gecsemáné kertben 2019. február 19-én.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Benito Choque atya a Nemzetek Templománál, a jeruzsálemi Gecsemáné kertben 2019. február 19-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában