Orbán Viktor az Olajfák hegyén nézte meg a napfelkeltét - fotók

Jeruzsálembe érkezése után a magyar miniszterelnök máris politikai tárgyalásokba kezdett.

Jeruzsálembe utazott hétfőn Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök kétoldalú egyeztetéseket folytat az izraeli fővárosban.

Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, a Gecsemáné kertben 2019. február 19-én reggel. Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, a Gecsemáné kertben 2019. február 19-én reggel.
Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor többek között találkozott Andy Harris amerikai kongresszusi képviselővel.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Andy Harris amerikai kongresszusi képviselő (b) megbeszélése Jeruzsálemben, a King David Hotelben 2019. február 19-én. Középen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Andy Harris amerikai kongresszusi képviselő (b) megbeszélése Jeruzsálemben, a King David Hotelben 2019. február 19-én. Középen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A magyar kormányfő kedden reggel ellátogatott a jeruzsálemi Gecsemáné kertbe, a napfelkeltét pedig az Olajfák hegyén nézte végig. Az utóbbiról készült fénykép kikerült Orbán Viktor Facebook-oldalára.
 

A magyar delegációban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vesz.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Benito Choque atya a Nemzetek Templománál, a jeruzsálemi Gecsemáné kertben 2019. február 19-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Benito Choque atya a Nemzetek Templománál, a jeruzsálemi Gecsemáné kertben 2019. február 19-én.
A Wizz Air hat gépe négymillió maszkot hoz Budapestre
A repülők nemrég landoltak Pekingben, holnap indulnak vissza Budapestre.
Jól jön a plusz egy év
Az NKM Szeged parasportolója, Varga Katalin a tavalyi Maty-éri világbajnokságon megszerzett olimpiai kvóta tükrében azt mondja, jól jön a plusz egy esztendő az ötkarikás játékok halasztása miatt.
Ellenőrizték a húsvéti sonkák minőségét, mutatjuk az eredményt
Tizenkilenc előállító 22 termékét vizsgálták a Nébih szakemberei.
Deszk: időseknek varrnak maszkot az óvoda dolgozói
A nagytakarítás és a felújítás mellett jótékonykodnak is a Móra Ferenc Csicsergő Óvoda óvodapedagógusai és dadusai. Ötszáz szájmaszkot varrnak a helyi idősek számára. A többi intézményben sincs megállás, a faluházban például leltároznak.
Újabb vállalatoknál jelentek meg a honvédelmi irányító törzsek
A listán élelmiszeripari, szállítmányozási és vegyészeti cégek szerepelnek.
Szakértő: időarányosan jól uralja a járványt Magyarország
Az a cél, hogy a megbetegedések száma ne menjen az egészségügyi ellátórendszer kapacitása fölé.