időben vagyunk

2020.08.29. 09:17

Orbán Viktor: elsősorban a vírus behurcolását kell csökkentenünk (videó)

Megtartotta első őszi ülését a határvédelem kérdésével foglalkozó munkacsoport, számolt be róla a miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Budapest, 2020. augusztus 29. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen) a határvédelmi munkacsoport ülésén a Belügyminisztériumban 2020. augusztus 29-én. A kormányfő mellett balról Pintér Sándor belügyminiszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Benko Vivien Cher

Megtartotta első őszi ülését a határvédelemmel foglalkozó munkacsoport. Úgy döntött tegnap a kormány, hogy az ajtónkon kopogtató második hullám megfékezése érdekében komoly intézkedéseket kell hoznunk – mondta a munkacsoport ülése után Orbán Viktor. „Elsősorban a vírus behurcolását kell csökkentenünk, ezért szigorú határvédelmi intézkedéseket rendeltünk el. Ezeknek a technikai részleteit áttekintettük. Képesek vagyunk rá, hogy ha összefogunk, mint tettük a vírus első hullámakor, akkor a második hullámot meg tudjuk fékezni. Most még időben vagyunk.” – mondta a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában