Ország-világ

2019.08.25. 09:09

Összefogással sikerül hazaszállítani a tragikus körülmények között elhunyt magyar fiatalember holttestét

Oszkó Attila a kanári-szigeteki nyaralásán fulladt vízbe.

Kis túlzással az egész ország összefogott, rengetegen próbálnak segíteni a tragikus körülmények között elhunyt, harmincéves magyar férfi családjának, hogy tisztességes búcsút tudjanak venni tőle. Oszkó Attila a kanári-szigeteki nyaralásán fulladt vízbe, miután egy csúszós sziklaszirtről belezuhant az Atlanti-óceánba. A fiatalembernek nem volt utasbiztosítása, így a holttest hazaszállításának költsége a több millió forintot is elérheti.


– Még nincs pontos információ arról, hogy milyen módon és mikor történik a hazaszállítás. Az biztos, hogy kint ham­vasztják el. Szeretném, ha minél hamarabb az ölemben lenne és méltó módon búcsút vehetnénk tőle – mondta a Borsnak pénteken a gyászoló édesanya.


Zsuzsanna elmondása szerint már rengeteg pénz összegyűlt, de még azt sem tudni, mennyi lesz a végösszeg. A költségek ugyanis napról napra emelkednek. – Szavakkal nem tudjuk kifejezni, mennyire hálásak vagyunk az embereknek a segítségükért. Abban az esetben, ha több pénz gyűlne össze annál, ami a hazaszállításhoz szükséges, a fennmaradó összeget daganatos gyermekek segítésére szeretnénk fordítani – tette hozzá Zsuzsanna.


Az írás itt folytatódik.

Címkék#tragédia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában