Philip távozik a VIVA+ zenecsatornától

Philip, a VIVA+ zenecsatorna műsorvezetője távozik a zenecsatorna képernyőjéről. A műsorvezető szeptember 15-ig lesz látható a képernyőn. IZÉ című népszerű műsorát ezután Balázs veszi át.

„Közel öt és fél évet töltöttem el a Magyar Zenetévénél. Boldog vagyok, hogy már a kezdetektől – sőt már az előkészületektől – jelen lehettem” – mondja Philip. „Úgy gondolom azonban, hogy ebben a műfajban van egyfajta hitelességi határ – ha úgy tetszik korhatár – ami után már a műsorvezető nem állja meg a helyét. Most hogy elmúltam 30 éves úgy gondolom, kicsit közelítek már ehhez a ponthoz – bár szerencsére még nem értem el. 11 évet töltöttem a rádióknál és zenei csatornáknál – ennek több mint felét a VIVA+ képernyőjén. Rengeteg mindent megtanultam ez idő alatt a szakmáról, s úgy gondolom eljött az idő a továbblépésre, hiszen ahogy mondani szokták, 7 évente váltani kell.”

Philip a Comet-díj átadásán (Kattints a képre!)

„Büszkék vagyunk arra, hogy Philip része volt a VIVA+ mindennapjainak, hiszen díjak sora és a folyamatosan magas népszerűségi indexek bizonyítják, hogy mind a szakma, mind pedig a közönség egyaránt elismerik munkáját. Megértjük és elfogadjuk, hogy koránál fogva most már máshol is szeretné megmérettetni magát” – nyilatkozta Málnay B. Levente a VIVA+ vezérigazgatója.

Philip távozásától függetlenül, tavasz óta a Magyar Zenetévén két új műsorvezető is feltűnt már (Timo és Zach), sőt szeptembertől egy újabb műsorvezető belépése várható. Az ő személye későbbi időpontban válik nyilvánossá.

Korábban:

A Groovehouse nyerte a COMET VIVA+ közönségdíjat (2002-08-12) >>

Elemző: gazdasági kérdések miatt fontos az új nemzeti konzultáció
Nélkülözhetetlen, hogy a kormány visszacsatolásokat kapjon intézkedéseiről.
Lemondtak a bérük egy részéről
Szél István, Székku­tas polgármestere és Rostás Pé­­ter alpolgármester felajánlották a nettó bérük mintegy 20 százalékát a veszélyhelyzet finanszírozására.
Több mint kétszáz határsértővel szemben intézkedtek hétvégén
A rendőrök és a katonák péntektől vasárnapig 237 határsértővel szemben intézkedtek.
Két év szabadságvesztésre ítéltek egy templomi rongálót Pécsen
A férfi egyebek mellett szobrokat, szentségház-tartókat és üvegezett ajtókat rongált meg.
Csányi Diáék legyőzték a DVTK-t
Legyőzte a Diósgyőrt, így az MTK Budapest játszhat a Ferencvárossal a női labdarúgó NB I-ben a Bajnokok Ligája-selejtezőért.
Tartalékcsapata stadionjában játssza zárt kapus meccseit a Real Madrid
A királyi gárda otthona, a Santiago Bernabéu Stadion felújítási munkálatai jelenleg is zajlanak.