Ország-világ

2009.09.30. 19:04

Rálőttek egy családi házra Pest megyében

Rálőttek egy családi házra Pest megyében, a szigethalmi házban tartózkodott többek között egy olyan személy, akit hivatalos személy elleni erőszak miatt keres a rendőrség - tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán. <br>

MTI

Vasárnap éjjel ismeretlen tettes egy szigethalmi családi házra több lövést adott le, személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle közben a rendőrök a kapu előtt, szatyorban elhelyezve egy gyakorló gránátot találtak - olvasható a police.hu internetes oldalon.

A szigetszentmiklósi rendőrkapitányság robbanóanyaggal, robbantószerrel, valamint lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A házban tartózkodott többek között Szabó János Dániel is, aki a sérelmére elkövetett jogsértést megelőző napokban két társával bűncselekményt követett el, ezért ellene a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak, valamint közúti veszélyeztetés gyanújával folytat eljárást.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a police.hu oldalon közzétett kép alapján Szabó János Dánielt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

"A férfi információink szerint fegyverrel rendelkezik, ezért elfogását senki ne próbálja meg, azonnal értesítse a rendőrséget!" - figyelmeztetett közleményében a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában