Ország-világ

2019.05.18. 20:39

Salvini: május 26-án bevesszük Európát!

A népek és nemzetek Európáját hirdette meg a szerinte az Európai Uniót eddig uraló "elittel" szemben Matteo Salvini, az olasz kormánypárt vezetője.

A népek és nemzetek Európáját hirdette meg a szerinte az Eurőpai Uniót eddig uraló "elittel" szemben Matteo Salvini az olasz kormánypárt, a Liga vezetője az európai szuverenista erők közös európai parlamenti kampányzáróján Milánóban szombaton.


Matteo Salvini kijelentette, hogy ha a Liga és szövetségesei nyerik az európain parlamenti választást "bevesszük Európát, és tetőtől talpig megváltoztatjuk!". Hangsúlyozta, hogy eddig a pénz, a multinacionális cégek, az ellenőrzés nélküli migráció nevében politizáló hatalmi erők foglalták el Európát, amelyeket a Merkel, Macron, Soros, Juncker "négyessel" foglalt össze. A következő Európai Parlament első intézkedéseként az uniós határvédelem kiterjesztését jelölte meg a munkához való jog biztosításával.


A radikális jobboldali erőknek a milánói dómnál tartott demonstrációján mintegy 30 ezren vettek részt esős időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában