Hallgassa élőben!

Sarkozy pedofiloknak nevezte a szerinte bizonyíték nélkül vádaskodó újságírókat

Elege lett abból, hogy az egyre szövevényesebb Karacsi-ügyben bizonyítékok nélkül vádaskodik a sajtó.

– Pedofil barátaim, holnap találkozunk! – így köszönt el Nicolas Sarkozy a francia tudósítóktól a lisszaboni NATO-csúcs egyik nem nyilvános háttérbeszélgetésén. A francia elnök az internetre kedden felkerült felvétel szerint ilyen sajátos módon tudatta: elege van abból, hogy az egyre szövevényesebb Karacsi-ügyben bizonyítékok nélkül vádaskodik a sajtó. Az afganisztáni szerepvállalásáról tartott péntek esti tájékoztatón az egyik újságíró az állítólag Sarkozyt is érintő, 1994-es fegyvereladási botrányról – vagyis a francia sajtóban Karacsi-ügynek elnevezett vesztegetésekről – kérdezte az elnököt.

“Őrült világban élünk. Ugye nincs egy ember önök között, aki elhinné, hogy én szervezem a Pakisztánnak eladott tengeralattjárók jutalékainak utalását (egy luxemburgi offshore cégbe)? Ez azért mégis hihetetlen (hír)” – válaszolt az államfő, majd az újságíró felé fordulva így folytatta: “És maga, semmi bajom magával. De úgy tűnik, maga pedofil. Ki mondta? Hát ez a belső meggyőződésem”.

Varga Judit: nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat!
A jelentés forrásai ezúttal is egyoldalúak és politikailag elfogultak, kettős mércét tükröznek Magyarországgal szemben.
Kövér László: csak akkor nyerhetünk, ha a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes
Csak az együttműködő közép-európai nemzeti államok védhetik ki a társadalmaik lelki és morális felbomlasztására irányuló globalista támadásokat.
Kirgiz sportoló még sosem nyert olimpiát – ha Lőrinczen múlik, nem is fog!
Cikkünkben a világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Lőrincz Tamás keddi döntője előtt pályafutásának statisztikái mellett a magyar birkózósport olimpiai eredményeivel is foglalkozunk. Felelevenítjük Kozma István és Polyák Imre 1964-es tokiói aranyérmét, de foglalkozunk a döntős ellenféllel, a kirgiz Akzsol Mahmudovval is, aki hazája első olimpiai bajnoki címéért küzd, miközben Lőrincz Tamás Magyarország 20. birkózó ötkarikás aranyérmét szerezheti meg– 2004 után az elsőt.
Karácsony Gergely elismerte: a baloldal a migránsok jogait védené
A főpolgármester egy német lapnak nyilatkozva véletlenül elszólta magát: a Gyurcsány vezette baloldal megint hazudozni akar a kampányban.
Merész! Nem takargatja hatalmas melleit Bochkor Gábor eltitkolt barátnője
Fürdőruhában mutatta meg magát.
Karemblémákat gyűjt a nyugdíjas lőkiképző
Legalább háromszáz, különböző rendvédelmi szervektől, a világ minden tájáról származó karemblémát gyűjtött össze az elmúlt évtizedekben Csikesz Péter, a ma már nyugdíjas lőkiképző.