Hallgassa élőben!

Sarkozy pedofiloknak nevezte a szerinte bizonyíték nélkül vádaskodó újságírókat

Elege lett abból, hogy az egyre szövevényesebb Karacsi-ügyben bizonyítékok nélkül vádaskodik a sajtó.

– Pedofil barátaim, holnap találkozunk! – így köszönt el Nicolas Sarkozy a francia tudósítóktól a lisszaboni NATO-csúcs egyik nem nyilvános háttérbeszélgetésén. A francia elnök az internetre kedden felkerült felvétel szerint ilyen sajátos módon tudatta: elege van abból, hogy az egyre szövevényesebb Karacsi-ügyben bizonyítékok nélkül vádaskodik a sajtó. Az afganisztáni szerepvállalásáról tartott péntek esti tájékoztatón az egyik újságíró az állítólag Sarkozyt is érintő, 1994-es fegyvereladási botrányról – vagyis a francia sajtóban Karacsi-ügynek elnevezett vesztegetésekről – kérdezte az elnököt.

“Őrült világban élünk. Ugye nincs egy ember önök között, aki elhinné, hogy én szervezem a Pakisztánnak eladott tengeralattjárók jutalékainak utalását (egy luxemburgi offshore cégbe)? Ez azért mégis hihetetlen (hír)” – válaszolt az államfő, majd az újságíró felé fordulva így folytatta: “És maga, semmi bajom magával. De úgy tűnik, maga pedofil. Ki mondta? Hát ez a belső meggyőződésem”.

Hirdetés
Komposztálási 1x1 – egy újabb lépés a zöldebb mindennapok felé
Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén
Péntektől vasárnapig 1314 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák – tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn.
A fertőzöttek száma 231,8 millió, a halálos áldozatoké 4,75 millió a világon
A fertőzés 192 országban és régióban van jelen.
Gyurcsányt megszondáztatták a lakossági fórumán
Többször is megvádolták a volt miniszterelnököt azzal, hogy speciális módon turbózza fel magát.
Rohammentő vitte kórházba a Nemzet Sportolóját
A világbajnok Jónyer István elismerte, túlhajtotta magát.
Kocsis Máté: tényleg ők akarják képviselni Magyarországot?
Ezek tényleg pont ugyanolyanok – írta a Facebook-on a Fidesz frakcióvezetője, reagálva Gyurcsány Ferenc viselkedésére, aki egy utcafórumon önmagából kikelve fenyegetett meg egy választópolgárt.
Utolsó koncertjeit adta a hétvégén Rúzsa Magdi, az énekesnő visszavonul
Egy időre búcsúzik a színpadtól Rúzsa Magdi. A hétvégén Pécsen és a szlovákiai Kaposkelecsényben adta utolsó koncertjeit, innentől a terhességére koncentrál.