Ország-világ

2009.05.06. 12:36

Sem lövedéket, sem töltényhüvelyt nem találtak eddig Táskán

Egyelőre sem lövedékeket, sem töltényhüvelyeket nem találtak a rendőrök a Somogy megyei Táskán, ahonnan az egyik ház lakója hétfőn késő este jelentette be, hogy rálőttek a házára.

A rendőrség továbbra is vizsgálja, hogy a ház tűzfalán látható sérüléseket okozhatták-e lövések.

Hétfőn este 10 óra után érkezett bejelentés a Marcali Rendőrkapitányságra, hogy lövésnek tűnő hangokat, csattanást hallottak a lakók a táskai háznál. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, az épület hátsó tűzfalán vakolatsérülést találtak. Vizsgálatot indítottak az ügyben, szakértők próbálják megállapítani, hogy az épület vakolatsérüléseit okozhatta-e lőfegyver.

A ház tűzfalán egyébként két sérülés, nyom látható - tájékoztatott szerdán a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A lakók azt mondták, hogy két, lövésszerű hangot hallottak és azonnal hívták a rendőröket, akik negyed óra alatt a helyszínen voltak. A Független Hírügynökség információi szerint nagy területet vizsgáltak át a ház környékén, de eddig sem lövedékeket, sem töltényhüvelyeket nem találtak. Továbbra is vizsgálják, hogy a falon lévő nyomok származhatnak-e lőfegyverből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában