Ország-világ

2019.05.16. 23:38

Semjén: az uniós választás az ükunokáink jövőjét is meghatározza

Ha egyszer kevert népességű országgá válunk, az ide érkező bevándorlóktól soha többé nem fogunk tudni megszabadulni - mondta a politikus.

MTI

Nemcsak a mi életünket, hanem még az ükunokáinkét is meg fogja határozni a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás - mondta [namelink name="Semjén Zsolt"] miniszterelnök-helyettes csütörtökön Kaposváron.


A kereszténydemokrata politikus egy választási fórumot megelőző sajtótájékoztatón azt hangoztatta: "ha egyszer kevert népességű országgá válunk, az ide érkező bevándorlóktól soha többé nem fogunk tudni megszabadulni".


A Fidesz-KDNP jelszava az, hogy vissza kell térni az Európai Uniót alapító atyák örökségéhez, Magyarországot meg kell tartani a keresztény civilizáció részeként, és családtámogatással biztosítani, hogy magyar gyermekek szülessenek, akik magyar nyelven beszélnek, magyar kultúrában nőhessenek fel és a magyar életforma szerint élhessenek - mondta Semjén Zsolt.


(Lead-kép: MTI)

Címkék#EU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában