SMS 03. 02.

Tisztelt Olvasóink! 
Nagyon sok olyan üzenet érkezik, amelynek szerkesztési elveink alapján nem tudunk helyet adni. Kérjük, hogy SMS-eiket kulturált hangnemben fogalmazzák meg, mellőzve a személyiségi jogokat sértő véleménynyilvánítást és a pártpropagandát. Továbbra is szívesen adjuk közre a közérdeklődésre számot tartó témákat, a megoldásra váró problémákat pedig továbbítjuk az illetékesnek.

Ügynökök és listák

 • Megértem a katolikus klérus hangos pánikolását, hiszen nem a főpapok ügynökösködése, hanem a papok és plébánosok zsarolhatóságát okozó kínos ügyek sorozatos feltárása lesz nagyon kellemetlen a számukra. Ki megy majd olyan emberekhez misére vagy hittanra? 
 • Ha a tényleges rendszerváltozás megtörtént volna ’89-ben, ma nem kapkodnának elő listákat, az emberek nem kapkodnák a fejüket. Már mindenki sáros… 
Egy megfigyelt 
 • A főbűnös az, aki beszervezett, akinek jelentettek, aki ütött, ellehetetlenített, de az most is jól él és jól megfizetett, s röhögve összeugraszt titeket. Róla beszéljetek! 
Tovar 
 • Birkák! Ügynöklistát akartatok? Tessék, megkaptátok, és most mi van, mi változott, eddig is tudtunk róluk (pl. Horn), mégse tettetek semmit, mindegyik marad a jó kis helyen, ti meg örültök a listának, befogják a szátokat vele, az igazi gondokat meg nem látjátok! A gazdák legalább tesznek valamit! Pár hét múlva elfelejtetik veletek, minden marad a régiben, bégettek tovább, hogy milyen rossz is nektek! 
Rob 

Fészekrakás

 • T.-nek Győrbe! Mivel 30 év alattiak vagytok, így nektek aktuális a Fészekrakó-program! A szocpolnak jobban utána kell járni, mivel létezik megelőlegezett szocpol is. Az interneten bővebb felvilágosítást találsz! 
 • Tisztelt T.! A pesszimista minden feladatban bajt lát. Az optimista minden bajban feladatot. Első lakáshoz, lehet használt is, jár pénz, az önkormányzat ítéli meg. Talán az idősebbektől még mindig van mit tanulnod! A fiatalság, szépség mulandó!
 B 

Erről-arról

 • Minden elismerésem Kajtár Dánielnek és akik segítették a világcsúcs elérésében! Ő egy igazi sportoló! Így tovább! 
Zsaru, Győr 
 • Tisztelt Matáv! Vonalátalakítás miatt 5 perc helyett már 1 napja nincs telefonunk, ráadásul a minket hívó normál kicsengést hall, mintha nem vennénk fel! 
 • Győr-Révfaluban a Szövetség és Rónai utca sarkán már legalább 3 éve éktelenkedik egy félig lebontott ház. Borzalmas látvány és balesetveszélyes is. Az élelmes vasgyűjtők szedegetik ki belőle azt, ami még néhol összetartja, és a gaz, a szemét tanyázik az egész környéken. A mellette lévő órásműhely is világháborús képet mutat. Én mint győri lakos nagyon szégyellem ezt a csúfságot itt, az egyetem szomszédságában és ha nincs gazdája ennek a teleknek, adja nekem a város, és akkor én biztos, hogy nem engedném, hogy ilyesmi csúfítsa Győr legszebb részét, Révfalut.

 • Az utakat egyszer kell jól megcsinálni, nem toldozni-foldozni! Igaz, hogy pénzkérdés, de fizetünk elég súlyadót, amit arra kéne költeni!
 Autós 
 • Nagyon rossz volt úgy nézni az Oscart, hogy nőt férfi, férfit pedig nő szinkronizált. Miért nem lehetett egyszerűen csak feliratozni a magyar szöveget? 
 • Éjjel leégett a szemeteskonténerünk Mosonmagyaróvárott, a Zsilip u. 16-os sz. társasházunk előtt! Abban bízom, nem volt szándékos. Ha igen, félelmetes, mire képes az ember!
Egy lakó 

 Gazdák, földek, traktorok

 • Fideszes gazdák tüntetnek! A szorgalmas paraszt pedig dolgozik! 
Egy elégedett gazdafeleség 
 • T. félreinformáltak. Hol beszélnek arról, hogy az agrárium irányítószervei hány rájuk vonatkozó határidőt tartottak be? Nem sokat. Az pedig nem igaz, hogy a gazdák rosszul töltötték ki a nyomtatványokat. Ezzel az FVM a saját hálózatáról állít ki bizonyítványt. Hiszen a falugazdászok segítettek a gazdálkodóknak sokszor munkaidőn túl is és hétvégén. És ők jól dolgoztak! Az agrár-környezetgazdálkodási program 2005-ben nem lesz meghirdetve. 
Egy kertész  
 • Sarród, MGTSZ. T. „SOS”. Egyetértek önnel, de az igazgató úrral is. Nincs földünk, hol dolgozzunk? A földet a tagok adták el maguk alól. Tisztelettel:
Traktoros, Sarród 
 • Dinó! T.-t kihagynám! Te nem sírnál, ha bejelentenék, hogy felszámolják a céget, ahol dolgozol, vagy majd fél év múlva kapsz fizetést? Gondolkozz, mielőtt mást kritizálsz! Ezek az emberek a munkájukat, családjukat féltik!
Kitartás, gazdák! 
 • T. gazdák! Tisztelem, becsülöm a munkájukat, de rá kellene jönni arra, hogy pár hektáron való gazdálkodás nem éri meg! Az állami támogatásokkal csak a „nagygazdák” járnak jól. Váltsanak, vagy összefogással többre mennének! 
Iparos 

Egészségügy

 • Influenza? Fáj a fogad rá? Biztosan megkapod a Tihanyi úti fogászat várójában. Melletted a padon az influenzások várakoznak. Jó egészséget! 
Kaz 
 • Győrben, a József Attila utcai orvosi rendelő riasztója rendszeresen bekapcsol. Adok rá pénzt, csak javíttassák már meg, vagy lemegyek és elvágom a zsinórt. Üdv:
Ott lakó 
 • Én még soha nem kaptam számlát a sebész-, az ortopéd orvosnál, a nőgyógyásznál és a fogorvosnál sem! De még csak nem is hallottam róla! Hogy lehet ez? 
Z., Győr 

szponzorált tartalom
Mérföldkőhöz ért az atomerőmű-beruházás
Felszámolják az osztatlan közös földtulajdont
Az agrárminiszter szerint ez újabb jelentős lépés az átlátható tulajdonosi rendszer és az optimális birtokszerkezet felé.
Van remény a magyar gazdaság kilábalására
A kilábalásra reményt ad, hogy a járvány okozta válság főleg bizalmi természetű, és nem strukturális probléma miatt alakult ki.
Arteta végleg megszerezné a Reáltól Ceballost
Tárgyalnak arról, hogy a kölcsönadási megállapodás lejárta után is Londonban maradjon a spanyol.
Botrányba fulladt az önfeloszlató ülés Palotán
Botrányos körülmények között indult kedden reggel Csanádpalotán az a testületi ülés, amelyen a képviselőknek a testület feloszlatásáról kellett volna szavazni.
Így készítsen befőttet cukor és tartósítószer nélkül
Itt az alkalom, hogy a zamatos nyári gyümölcsöket befőzzük!
Szlávik János: még az első hullám sem ért véget
Óvatosnak kell lenni, hiszen mindennap érkeznek hírek újabb megbetegedésekről.