Soros magyarországi szervezetei a koronavírus-veszéllyel nem törődve tartottak tüntetést

Egy erőszakos lengyel LMBTQ-aktivista mellett szerveztek tüntetést a hazai Soros-szervezetek és a radikális baloldal a lengyel nagykövetség elé.

Az aktivista, megtámadott egy konzervatív nézeteit vállaló kamionsofőrt, aki súlyosan megsérült. A budapesti tüntetés megtartása a koronavírus-járvány közben rendkívül veszélyes, az Egyesült Államokban, Franciaországban és Szerbiában is a radikális baloldal tüntetései és zavargásai után tört ki újra a járvány. Ráadásul a budapesti tüntetés – amelyen nagyjából százan voltak – résztvevőinek többsége nem tartotta be a távolságtartás szabályait, több, mint felük nem viselt maszkot sem – számol be az Origo.

Három magyarországi LMBTQ-lobbicsoport, az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride és a Teektura tüntetést szervezett kedden a budapesti Lengyel Nagykövetségnél egy magát „Margot„-nak nevező és„transzgenderként” meghatározó lengyel LMBTQ-aktivista mellett, aki előbb nemzeti és vallási szimbólumokat gyalázott meg, majd megtámadta egy konzervatív szervezet tagját, egy kamionsofőrt, akit súlyosan bántalmazott, majd megrongálta a kamiont is. A kamionsofőr megtámadása miatt letartóztatták Margotot, és eljárást kezdeményeztek ellene.

Önmagában megdöbbentő, hogy egy erőszakos bűncselekményt elkövető ember mellett szerveznek tüntetést magukat jogvédőnek nevező szervezetek – pusztán azért, mert a bűnöző LMBTQ-aktivista -, ráadásul mindezt a koronavírus-járvány közepén tették, figyelmen kívül hagyva minden óvatossági intézkedést. Ezzel nagyon veszélyes helyzetet teremtettek, veszélybe sodorták a tüntetés résztvevőit – és azokat is, akikkel a következő napokban találkoznak majd – összegezte a portál.

Dosszié

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Egy aláíráson is bukhat a teljes örökség
szponzorált tartalom
Több mint kétezer diák vett részt az MVM Okosbútor versenyén
Porosenko is megfertőződött
A volt ukrán elnök otthon kezelteti magát.
Donald Trump újabb jelölést kapott a Nobel-békedíjra
A javaslatot David Flint, ausztrál jogászprofesszor vezetésével ausztrál jogászok egy csoportja tette.
Trianon-kislexikon jelent meg
Trianon-kislexikon A-tól Z-ig című kiadvány célja, hogy segítsen eligazodni az 1920-hoz vezető események és a hatásukra kialakult jelenségek útvesztőjében.
Fucsovics Márton párosban is továbbjutott
A magyar éljátékos oldalán a brit Cameron Norrie-val három szettben verte a Mackenzie McDonald, Tennys Sandgren amerikai duót.
Fodor Zsóka: lefekvés után eltölt a magány
Sokat foglalkoztatja a „Mi lett volna, ha…?”, főleg a szerelmi életét illetően, azonban nem tehet mást, mint hogy elfogadja az élete alakulását.
Megújul a csongrádi Bársony István középiskola évszázados főépülete
A középiskola külső szigetelése mellett napelemeket is telepítenek az épület tetejére, a beruházástól az energiakiadások csökkenését várják.