Stílusos ünnepi üdvözlet

Tombáczné Szemerédi Zsuzsanna szegedi mesterfodrász egyéni karácsonyi kompozíciója a szakma művészetéről árulkodik. A közelmúltban pedig eddig példa nélküli sikerrel szerepeltek megyei versenyzőink az Európa-bajnokságokon, mint megtudtuk a trénerként is tevékenykedő szakembertől.

A szakma művészetét dicséri ez a karácsonyi kompozíció, amelyet a modell fejére épített Tombáczné Szemerédi Zsuzsanna szegedi mesterfodrász. A szokványos ünnepi asztaldíszek jellegzetes motívumait és kellékeit használta fel a parádés fejéken. Mint mondja, a hétköznapi frizuráknál is elengedhetetlen a kreativitás, és ezzel a fejdísszel kíván minden kedves olvasónknak boldog karácsonyt.

További hír a fodrászok háza tájáról – mint ahogy a mesterfodrásztól megtudtuk –, hogy az országos hírnévnek örvendő megyei fodrászok ismét óriási sikert arattak: a legutóbbi világbajnoki eredményeket is felülmúlta a közelmúltban rendezett Európa-bajnokságok eredménye. A párizsi megmérettetésen Kormány Imréné Eta menyasszonyi klasszikus konty kategóriában második, nyitott haj kategóriában pedig harmadik helyezést ért el. Csányi György nappali frizura kategóriában negyedik, estélyi frizurában harmadik, és ezáltal egyéni összetett harmadik helyezést kapott.

A napokban a németországi Stuttgartban megrendezett Európa-bajnokságon pedig Csányi György mindhárom kategóriában első helyen végzett, és Kormány Imréné Eta a nyitott haj kategóriában, a klasszikus konty kategóriában szintén nem talált legyőzőre. Tombáczné Szemerédi Zsuzsa, a fodrászversenyzők trénere úgy fogalmazott, hogy nagyon büszke a megyei versenyzők eddig országosan is példa nélküli eredményeire. A jövőben pedig nem lehet más cél, mint hogy a chicagói világbajnokságon dobogós helyen végezzen a magyar csapat.