Ország-világ

2019.03.28. 19:43

Szekszárdi gyerekgyilkosság: K. Dániel retteg a fegyháztól - fotók

Attól tartottak, veszélyben lenne a bírónő testi épsége, ezért az interneten keresztül hallgatták meg.

Munkatársunktól

– Nem akarok fegyházba menni – tört ki zokogásban a szekszárdi bíróság tanácsa előtt K. Dániel.


A 19 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy három hete brutálisan megölt egy 4 éves kislányt Szekszárdon. Ám csütörtökön K. Dánielnek egy másik ügyében, lopás miatt lett volna jelenése a bíróság előtt, csakhogy agresszív, kiszámíthatatlan természete miatt nem vitték el a tárgyalásra: attól tartottak, veszélyben lenne a bírónő testi épsége, ezért az interneten keresztül hallgatták meg – írja a Bors.


A férfi jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van.


K. Dániel láthatóan zavartan viselkedett, a Bors tudósítójának az volt a benyomása, mintha be lenne gyógyszerezve. Fogalma sem volt, milyen ügyben hallgatja meg éppen a bíróság.


– Tudja, miért van itt? kérdezte a bírónő K. Dániel erre azt válaszolta, hogy biztos a kislányos ügy miatt, ami különösen izgatja, hiszen többször elmondta, hogy nem akar fegyházba menni.


A bírónő felvilágosította, hogy a lopási kísérlete miatt hallgatják meg: tavaly berúgta a szomszédja ajtaját, amellyel 130 ezer forintos kárt okozott, végül nem tudta ellopni az asszony 9 ezer forintos mobiltelefonját. K. Dániel mindent tagadott, sírós hangon csak azt hajtogatta, hogy anyukája és apukája bizonyítani tudja, hogy otthon aludt ebben az időpontban.


A tárgyalás tanúk meghallgatásával folytatódik.



 

Borsonline.hu

Címkék#bíróság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában