Szemtanúkat keresnek

Június 26-án 11 óra 50 perckor Győrben a Szent István út és a Jókai utca kereszteződésében parkoló Credo helyi járatú autóbusznak kanyarodás közben, szabálytalan sávváltás következtében nekiütközött egy ismeretlen rendszámú, feltehetően Ford személygépkocsi. Az okozó a helyszínről megállás nélkül távozott, az autója teljes jobb oldalán karcolások, horpadások keletkeztek.

Július 7-én a délutáni órákban Ravazdon az Alsóteleki utcában parkolt le egy Audi 80 személygépkocsi, melynek bal hátsó részét az este folyamán egy ismeretlen rendszámú kék gépjármű megrongálta, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott.
Július 20-án délelőtt fél 12-kor ismeretlen gépjárművezető a Rába Quelle termálfürdő parkolójában tolatás közben nekiütközött egy ott szabályosan parkoló Opel személygépkocsinak, s a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.
Július 29-én este nyolc óra és 30-án éjjel fél kettő óra között ismeretlen gépjárművezető ismeretlen rendszámú és típusú személygépkocsival a Győr, Fehérvári út 13/B szám előtt parkoló Nissan Vanette tehergépkocsinak ütközött, majd megállás nélkül a helyszínről elhajtott.
A rendőrség kéri, hogy akik a baleseteket látták vagy arra vonatkozóan információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést a 96/520-092-es vagy a 96/520-094-es telefonszámon.