ez tény

2020.07.18. 17:41

Tíz hónap sem volt elég, hogy a főváros meghozza a legfontosabb döntéseket a Lánchíd kapcsán

Ismét bebizonyosodott, hogy az elmúlt 10 hónap nem volt elegendő a főváros vezetése számára a Lánchíddal kapcsolatos legfontosabb döntések meghozatalára – reagált a Fidesz budapesti szervezete szombaton Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes kijelentéseire.

Tüttő Kata egy pénteki sajtótájékoztatón egyebek mellett azt mondta, a Lánchíd felújítására vonatkozó feltételes közbeszerzés legfontosabb kérdései eldőltek, a megváltozott műszaki tartalommal és a részvételi feltételekkel egyetértett a BKK igazgatósága.

A Fidesz reagálásában az áll, hogy Tüttő Kata az eredeti, Tarlós István idejében elkészített közbeszerzés megismétlését jelentette be, a Váralagút nélkül.

„Kérdés persze, lesznek-e valaha abban az állapotban, hogy egy közbeszerzést legalább ki tudjanak szabályosan írni, miközben a késlekedés minden nappal további állagromlást és árdrágulást jelent a felújításban” – írták a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában