bűnügy

2019.11.07. 17:26

Tíztagú drogbandán ütött rajta a rendőrség

A nyomozás már folyik.

Pszichoaktív anyagokkal kereskedő drogbanda tíz tagját tartóztatta le a bíróság – közölte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön.

A közlemény szerint a rendőrség egyidejűleg kilenc Pest megyei településen tartott rajtaütést, az akció során tíz gyanúsítottat fogtak el, új pszichoaktív anyagokat, mérlegeket, porciózásra alkalmas tasakot, több millió forint készpénzt és zálogjegyet foglaltak le.

A nyolc férfi és két nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018 nyarától ismeretlentől – forgalomba hozatal, értékesítés céljából – nagy mennyiségű pszichoaktív anyagot (kristály, kréta, hópihe) szereztek be.

A tíz gyanúsított ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást.

A döntés ellen a gyanúsítottak és védőik, egy gyanúsított esetében pedig az ügyész nyújtott be fellebbezést, így a döntés nem végleges, de végrehajtható – írták a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában