Ország-világ

2009.05.02. 15:28

Tragikus balesetben halt meg Radu Crihan

Románia - Súlyos autóbalesetben meghalt Radu Crihan, a romániai Crihan könyvüzletek alapítója, Ioan Mang PSD-s szenátor tanácsadója, Petru Filip PD-L-s expolgármester egykori bizalmasa.

Delmagyar.hu

Kamion gyűrte egy másik kamion alá Radu Crihan autóját, amikor Magyarországról Romániába tartott. Az első jelentések szerint Crihan kocsija egy kamion mögött halad, amikor a nehézgépjármű hirtelen fékezett. Hátulról azonban egy másik kamion érkezett, amelyik nem tudott időben lassítani, így Crihan autóját begyűrte az elöl haladó nehézgépjármű alá. A személyautót vezető Radu Crihan azonnal meghalt.

Vele utazott egy hölgy is - egyes források szerint a felesége, mások szerint nem -, ő súlyosan megsérült. A baleset csütörtök délután történt, pár órán át a határforgalom mindkét irányban szünetelt, a főutat teljes szélességében lezárták. A baleset után nyomban egyébként további öt kocsi csapódott bele a hátsó kamionba - írja az erdon.ro.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában