Hallgassa élőben!

Tuzson: az ENSZ-ben is jelen van a Soros-terv

Az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely "kísértetiesen hasonlít Soros György tervére" - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence kifejtette: Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt.
    
Ez most az ENSZ-ben “szintet lépett”. Egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. Azt szorgalmazza, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt – mondta.
    
Ez Magyarországnak, de Európának sem érdeke. Ez a folyamat egész Európa kultúráját fogja szétverni – fogalmazott az államtitkár.
    
Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek ráadásul tagállami, nemzeti kérdések.
    
A nemzeti kultúrák meghatározása, az, hogy meghatározzuk kikkel akarunk együtt élni, a nemzeti hatáskörbe tartozó kérdések – közölte.
    
A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár annak kapcsán, hogy Soros György már meg is szólalt a magyarországi országgyűlési választás előtt azt mondta: Soros György “igaztalan vádaskodással illette a magyar kormányt”, erre számítottak és a jövőben is számítanak rá.
    
Tuzson Bence leszögezte: abban a kérdésben, hogy Magyarország déli határán kerítés álljon, hogy megvédjék a magyar embereket, hogy Magyarország védje meg saját magát, “nem lehet kompromisszumot kötni, akárki akármilyen támadást indít az ország ellen”.

Szabadkőműves páholy ellen terveztek merénylet Franciaországban
Őrizetbe vették Franciaországban egy neonáci csoport hat tagját, akik egy szabadkőműves páholy ellen terveztek merényletet.
Zöldségcsomagoló a város szélén – galéria
Zömmel a hazai üzletláncok polcain látjuk viszont a megyei gazdák terményét.
Vidám nők szedték a szemetet Dorozsmán
Akcióba lépett szombaton Kiskundorozsmán a helyiekből alakult Vidám nők klubja.
Lezuhant egy kisrepülőgép Törökszentmiklósnál
Lezuhant egy kisrepülőgép szombat délután Törökszentmiklósnál, két ember beszorult a járműbe.
A könyvtári szakma jól reagált a járványhelyzet kihívásaira
Az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) jelentősen növelte digitális szolgáltatásai és online látogatói számát is.
Ausztria és Magyarország sem támogatja az egységes európai minimálbért
Ausztria és Magyarország is úgy látja, hogy az európai uniós tagországok különbözősége miatt nem célszerű az egységes minimálbér az EU-ban.