kínos

2021.11.16. 14:01

Városháza-ügy: zavarodottan, idegesen magyarázkodott Karácsony (videó)

Perrel fenyegetőzött és zavarodottan magyarázkodott Karácsony Gergely a Városháza-gate kapcsán nyilvánosságra került legfrissebb hangfelvétel miatt.

Perrel fenyegetőzött és zavarodottan, ideges hangulatban magyarázkodott Karácsony Gergely a Városháza-gate kapcsán nyilvánosságra került legfrissebb hangfelvétel miatt – írja a Mediaworks Hírcentrum. Ebben Gansperger Gyula volt Wallis-vezér egy ismeretlennek beszél arról, hogy jutalékos rendszert működtet a Városháza vezetése az ingatlaneladásokban.

A főpolgármester aljas politikai támadásnak nevezte a hangfelvétel kiszivárogtatását és az erről szóló cikkeket. Szerinte teljes mértékben valótlan rágalmak hangoztak el a felvételen, amit törvénysértő módon hoztak nyilvánosságra, ezért büntetőfeljelentést tesznek.

Állította: soha nem találkozott a városvezetés Ganspergerrel és Berki Józseffel sem.

Kiss Ambrus szintén indulatosan azt mondta: a felvételen beszélő személyeket nem ismeri, nem találkozott velük, a vádakat visszautasítja, és rágalmazásért büntetőfeljelentést tesz ismeretlen személy ellen. Tagadta azt is, hogy jutalékrendszert működtetnek. – Nincs semmilyen elszámolnivalója senkinek velem, és nem vagyok semmilyen kapcsolatban Berki Józseffel. Minden sajtótermékkel szemben, amelyek ezt leközölték, helyreigazítási pert indítok – hangoztatta a főpolgármester-helyettes.

Karácsony kérdésekre válaszolva azt is tagadta, hogy Bajnai Gordon exminiszterelnök ajánlotta neki Tordai Csabát, a főpolgármester jogi főtanácsadóját és Kiss Ambrust. A Mediaworks–Hírcentrum riporterének kérdésére, hogy lesz-e bármi következménye az ügynek, annyit felelt: feljelentjük önöket, a bíróságon fogunk találkozni, és maguk sok pénzt fognak fizetni, ha nem igazítják helyre a hazug cikkeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában