Ország-világ

2010.04.15. 10:47

Vége a Joshi Bharatnak is?

Az Index hivatalos médiablogja, a Comment:com értesülése szerint a Mónika show bukása miatt már a TV2 sem ragaszkodik a meglehetősen költséges talk show-jához. Így a Joshi Bharatnak is hamarosan vége lehet.

Delmagyar.hu

A blog szerint mindezt az indokolja, hogy a két országos kereskedelmi tévécsatorna nézettségi küzdelme hatalmas összegeket emészt föl, miközben tavaly húsz százalékkal kevesebb hirdetői bevételhez jutottak.

Ahogy arról mindkét cégnél sustorognak - fogalmaz a comment blog -, közel félmilliárd forinttal igyekszik még szorosabbra fűzni a nadrágszíjat a Tv2 és az RTL, utóbbinál emiatt szűnt meg a drága, és egyre kevésbé nézett Mónika show, és ezért zárták be a kommunikációs igazgatóságot is.

A Tv2 ráadásul a Mónika show megszűnése után egyedül kéne, hogy harcoljon az ORTT-vel, pedig a testület már most is fél napos elsötétítéssel büntetné a csatornát a műsorban elhangzó káromkodások és persze a nyílt színi erőszak miatt.

A Tv2 ennek ellenére hivatalosa tagadta, hogy bármilyen döntés született volna a Joshi Bharat további sorsáról - zárul az Index médiablogjának cikke.

Címkék#TV2#show

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában