Zalatnay ismét szabad

Cini nem sokkal csütörtök reggel 8 után hagyta el a Nagy Ignác utcai büntetésvégrehajtási intézetet.

Mindezt rutinosan tette már, hiszen az elmúlt időszakban majdnem olyan gyakran jött ki a kapun, mint az ott dolgozók. Ezúttal azonban fotósok és újságírók hada fogadta.

Cinit az önzetlen barát, Delhusa Gjon várta az autónál. Az énekesnő még legjobb barátnőjét is otthagyta, mikor megpillantotta kollégáját. Miután az autóban szinte minden fotós lencsevégre kapta a pózoló párt, azzal a lendülettel távoztak.

Zalatnay jó magaviselete miatt két évnyi raboskodás után kedvezménnyel szabadulhatott. A bíróság 2004 szeptemberében ítélte el jogerősen három év letöltendő szabadságvesztésre. Az énekesnőt 120 millió forint kárt okozó csalás bűntettében találták bűnösnek. Cini sokszor megígérte, hogy visszafizeti tartozását, de ennek a mai napig nem tudott eleget tenni. Az egyik károlsult időközben öngyilkos lett.

Az újságírók, fotósok reggel 6-tól várták a pillanatot, hogy végre kinyíljon

a börtönajtó és kilépjen Sarolta. Cinit ki tudja miért, most három testőr is várta – erre eddig nem volt példa. Pedig többször volt szabadságon a két év alatt, és mindig csak a barátok várták. Elképzelhető, hogy a művésznő attól tartott, hogy a károsultak is megjelennek a szabadulás napján. Csak nem ünnepelni, hanem jogos pénzüket követelni. A nagy biztonsági intézkedés miatt még Som Lajos sem jutott kolléganőjéhez férkőzni. 

–  Tudom, hogy rend kell, de nem velem csináljanak rendet – magyarázza Som.

Zalatnay szabadulásának tiszteletére bulit is tartanak, melyen a kolléganők közül Mary Zsuzsi, Kovács Kati és Bódy Magdi biztos, hogy nem lesz jelen, de azt is megtudtuk, hogy Terry Black, az egyik hitelező, és Cini ex kedvese Komár László sem mulat együtt Saroltával. De nagyon úgy tűnik, korai még az öröm, mert az énekesnő ellen idén nyáron polgári per indult, az ügyben novemberben lesz a következő tárgyalás.