Mesterházy megyénként értékelné az MSZP hibáit

Mesterházy Attila azt javasolja, hogy az MSZP szervezzen megyénként, vagy ha igény van rá, ennél is több helyszínen olyan összejöveteleket, amelyeken a vezetés valamely tagjának részvételével értékelést tartanak.

A szocialista listavezető szerdán a Magyar Televízió Az Este című műsorában azt mondta: ezeken a rendezvényeken részt vehetne akár egy politológus vagy más szakember is, a párttagoknak pedig lehetőségük lenne egy "jóízű politikai vitára".

Mint közölte, annak a híve, hogy minél több értékelés és vélemény hangozzon el.

Gyurcsány Ferenc saját értékelésével kapcsolatban Mesterházy Attila azt mondta: helyes, hogy a volt kormányfő is készít értékelést, hiszen az elmúlt nyolc évből öt és fél évig ő volt a miniszterelnök. Az lenne a baj, ha ő nem értékelne vagy nem beszélne ezekről a kérdésekről - vélekedett.

Hozzátette: az MSZP-ben továbbá jó néhány meghatározó politikus és több csoport elvégzi a saját szempontrendszere alapján az értékelést. A végén ezeket mind össze kell gyúrni ahhoz, hogy minél több olyan múltbéli hibára, problémára rá lehessen irányítani a figyelmet, amelyet nem szabad újra elkövetni - hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!