Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 20°C | 28°C Még több cikk.

Mi minden rontotta el a legutóbbi nyaralását? - várjuk észrevételeiket!

Nincs ember, aki végigolvassa az utazási irodák apró betűs szerződési feltételeit. Volt már problémája ebből? Hogyan oldódtak meg a panaszai?
 Az óvatosabbak útlemondási biztosítást is kötnek, bármi közbejöhet az indulásig. Adódott már vitája abból, hogy az iroda vagy a biztosító nem minősítette váratlannak a nyaralásukat meghiúsító eseményt? Van, aki már itthon alaposan megtervezi a fakultatív programokat, és ezekért előre fizet is az irodáknak. Járt már úgy, hogy a helyszínen olcsóbban befizethette volna, mint ahogy azokat felszámolták? Kihez fordulhat, ha a lefoglalt út többe kerül, mint amennyiért hirdették? Sok iroda kínál olcsó utazást, ám a túl alacsony ár visszaköszönhet a szoba minőségében. Például külön díjat számolnak fel a légkondicionáló használatáért – előfordult már ilyen önnel? Ossza meg velünk problémáját, mi pedig megkérdezzük fogyasztóvédelmi szakértőinket. Sorozatunk partnere a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda – leveleiket a panaszfal@delmagyar.hu címre várjuk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikor hasznos a kizárólagos szerződés ingatlaneladáskor?

Mikor hasznos a kizárólagos szerződés ingatlaneladáskor?
Az ingatlanközvetítő irodákról vártuk olvasóink kérdéseit, a fogyasztóvédelmi szakértők válaszaiból kiderült, nem mindegy, milyen tartalmú szerződést kötünk velük - fontos a kizárólagosság és a jutalék kérdése. Következő témánk nyaralási előkészületekben próbál segíteni. Tovább olvasom