Hirdetés

2023.05.23. 00:00

Gyermeknap a Csillagösvény útvesztőben

Ópusztaszer – Pusztán egy piknik

PR cikk

Immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Pusztán egy piknik elnevezésű programsorozatunk, amely tökéletes alkalom, hogy együtt indítsuk el az idei nyári szezont.

2023. május 28-án valódi V8-as autócsodákkal és más különlegességekkel biztosítjuk a felhőtlen jókedvet.

Az érkező családi és baráti társaságok a megszokott sokszínűséggel, de most egy egyedi tematika mentén köszönthetik a 2023-as nyarat. Ez alkalommal Rockabilly party van készülőben. Színvonalas programokkal, kulturális tartalommal töltjük meg a Szeri-pusztát.

Napközben parkunk alapmottóját követve családi programokat kínálunk.

A hangulatért felelő, igényes zenei előadók sem maradhatnak el! Velünk lesz Dj Kincses Szabi (@kincssszabidj) és a CandyMen Duo is (@candymenduo)!

Az ország legjobb BBQ készítői gondoskodnak a kiváló gasztronómiai élményről.

Mikor eljő’ a napnyugta és már csak a csillagos égbolt ad fényt, vendégeink közkedvelt programja, az éjszakai zseblámpás labirintusozás veszi kezdetét.

A rendhagyó piknikre meghosszabbított nyitvatartással (9.00–23.00), normál jegyárakkal várunk kicsiket, nagyokat, sőt még a kiskedvenceket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában