PR

okos fűtés / 10 órája
Hazánkban egyre többen norvég fűtőpanellel oldják meg otthonuk, nyaralójuk, vagy akár üzletük fűtését. Ők azok, akik leginkább a kényelem, a biztonság és az „okos” technológiai megoldásokat tartják szem előtt.
Korona Étterem / 10 órája
Elszívna egy finom Havanna szivart egy korty 23 éves rum mellé, miközben a háttérben latin-amerikai zene adja a ritmust? Nézzen be a makói Korona Étterembe! Igaz, szivart itt nem kap, hamisítatlan kubai hangulatot viszont igen!
Megújult étlap / 4 napja
Ki ne éhezne meg a vasárnap esti meccsek után egy jó csülökre vagy lepényre? Hozza magával a Szent Gellért Fórumba szóló belépőjét, és 10 százalék kedvezménnyel vacsorázhat meg a Garden Bistro megújult étlapjáról!
Kockázati életbiztosítás / 6 napja
Biztonságban akarja tudni szeretteit az ön váratlan halála esetén? Nem akarja, hogy az ön banki kölcsönét a gyerekei fizessék vissza? A kockázati életbiztosítás ilyen esetekben is kihúzhatja családját a bajból.
Egészséges táplálkozás / 1 hete
Valóban élhetünk 120 évig, ha helyesen táplálkozunk? Vagy nem elegendő a helyes táplálkozás, és más szabályokat is be kell tartani? Egyáltalán akarunk-e 120 évig élni? Akármi is a válasz a fenti kérdésekre, biztosan jobban járunk, ha odafigyelünk az étkezésükre idősebb korban (is), sőt az sem árt, ha a fiatalabbak tisztában vannak azzal, hogy milyen étrend szolgálja az idősebbek egészségét.
Újdonságok a Z(s)EPPELINNÉL / 1 hete
Érdemes már most eldönteni, hogy hol szeretnénk kipihenni a fáradalmakat: karácsonyozzunk szűk családi körben? Esetleg töltsük a szilvesztert külföldön? Ünnepi programajánlónkban elhoztuk a Z(S)EPPELIN újdonságait.
Karrier / 1 hete
Légy Te is csapatunk tagja! – ezzel a felhívással indult a Continental a Szegedi Tudományegyetem Tavaszi Állásbörzéjére, ahol több száz érdeklődő látogatott el a ContiTech Szeged standjához.