Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

1 éves a GlobeCentre Egészségközpont

Mi történt a GlobeCentre Egészségközponttal az elmúlt egy év során?

Rengeteget fejlődtünk az elmúlt évben. Csapatunk tapasztalt szakemberekkel bővült. Köreinkben tudhatjuk már Dr. Bólya Ferenc mester implantológust, Dr. Vécsei Bélát, akinek fő ellátási területe a protetika, parodontológus szakorvosunkat, Dr. Fodor Tündét, aki az ínysorvadás ellen küzd a rendelőnkben, valamint Dr. Lengyel Laura fogszabályozós szakorvost is.

A megelőzés már működésünk elejétől kiemelt fontosságot kapott intézményünkben. Ezért is kezdtük el a Fogtündér Prevenciós programot, ami azóta is töretlenül működik. Óvodákat, iskolákat látogatunk meg, hogy a gyerekeket a helyes fogápolásra és a helyes táplálkozás alapjaira tanítsuk meg. A fogtündérünk segíti a gyermek fogorvosunk, Dr. Romsics Lívia munkáját is, így a kis páciensek örömmel ülnek be a fogászati székbe.
 
Mit tapasztalnak, az emberek tisztában vannak a prevenció fontosságával?

Nagyon kevesen vannak tudatában annak, hogy a prevenció valóban rendkívül fontos. A rendszeres és helyes fogápolás, a minimum féléves kontroll és a fogkő-eltávolítás valóban képes megelőzni azon állapotok kialakulását, amelyek fogvesztést okozhatnak. Sokan nem tudják, hogy egy lappangó fogászati góc nemcsak szájüregi problémákat tud okozni, hanem sok más betegség kialakulásának hátterében is állhat, mint például hajhullás, allergia vagy ízületi bántalmak.

A féléves kontroll különösen fontos, mert ha a fogszuvasodást időben kezelik, a fog még megmenthető, ami nemcsak a fájdalomtól és a problémától kíméli meg a pácienst, hanem nagyobb összegek kifizetésétől is, hiszen egy fog pótlása mindig költségesebb, mint egy egyszerű fogtömés.
 
Milyen akciókkal várják a pácienseket születésnapjuk alkalmából?

Születésnapunkat június 16–30-ig ünnepeljük, ebben az időszakban is a prevencióra próbáljuk felhívni az emberek figyelmét, és annak érdekében, hogy ez meg is valósuljon, kivételesen nagy kedvezményt nyújtunk fogászati állapotfelmérésre és panorámaröntgenre, valamint még egy kis meglepetéssel is készülünk számukra fogászatunkon.

Akciós ajánlatunkért kattintson
 
Apák napi meglepetésünk keretében azok az apukák, akinek a gyermeke meglátogatja a Fogtündért, ingyen ülhetnek bele a fogászati székbe egy állapotfelmérésre. Ezenkívül pedig érdemes a Facebook-oldalunkat is figyelemmel kísérni, hiszen a hónap végéig különböző nyereményjátékokat indítunk, amelyek keretében elektromos fogkefét és különböző szolgáltatásokat is lehet nyerni.

GlobeCentre Egészségközpont
6724 Szeged, Kenyérgyári út 11.
Időpont-egyeztetés:+36-20/289-0778
E-mail: info@globecentre.hu
További információért katt: globecentre.hu
 
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy falat Spanyolország a Stefánián - Tapasszal erősít a Hungi Vigadó

Egy falat Spanyolország a Stefánián - Tapasszal erősít a Hungi Vigadó
Megújult étlappal várja vendégeit Szeged népszerű szórakozóhelye, a Hungi Vigadó. Tovább olvasom