PR

2010.05.18. 16:04

Nyárindító nyeremények a Szerencsejáték Zrt.-vel

Gyűjtse Ötöslottó szelvényeit a 3 millió forintos készpénznyereményért!

Nyárindító milliós nyeremények a Lottózókban! Játsszon Ötöslottót és pályázzon nyeretlen vagy kifizetett nyertes, (a játék kiírásának megfelelő) szelvényeivel a NYÁRINDÍTÓ NYEREMÉNYEK akción a Lottózókban! Az akció végén egy szerencsés nyertes 3.000.000 forint értékű pénznyereményt tudhat magáénak, továbbá megyénként egy szerencsés pályázó 1.000.000 forint, és megyénként négy szerencsés pályázó, egyenként 250.000 forint pénznyereménnyel lesz gazdagabb.

Játsszon Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok megye területén 2010. május 17. és 2010. június 13. között egyhetes, normál és/vagy kombinációs legalább 4 mezős gépi Ötöslottót és pályázzon az azonos megyében feladott, összesen legalább 4 darab összegyűjtött nyeretlen vagy beváltott nyertes átvételi igazolásával a nyereményekért (további részletek az akcióban résztvevő Ötöslottó játékot értékesítő helyeken valamint a www.szerencsejatek.hu honlapon).


Vásárolja meg most 4 mezős gépi ötöslottó szelvényeit a lottózókban, így a NYÁRINDÍTÓ NYEREMÉNYEK regionális akció mellett többszörös eséllyel indulhat a 20. heti, az Ötöslottó játék történetében 6. legnagyobb főnyereményéért, a 2.290.000.000 forintért!!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában