PR

2010.05.28. 20:12

Pihenjen, gyógyuljon a Napfényfürdő Aquapolisban!

Szeretne kulturált környezetben, áldásos gyógyvízben, szakképzett szakorvosok segítségével, megfizethető áron gyógyulni?

Nálunk a gyógyfürdőkezelések kiírása beutaló nélkül is lehetséges.

Szakorvosaink a gyógyfürdőkezeléseket TB támogatással írják fel, melyek árai az alábbiak.

Tegyen többet az egészségéért, pihenjen, gyógyuljon a Napfényfürdő Aquapolisban! Keresse fel a Napfényfürdő Aquapolis Szeged gyógyászati részlegét!

Azon leendő pácienseink, akik rendelkeznek a Napfényfürdő Aquapolis címére május hónapban kiállított vénnyel ellátott kezelőjeggyel, kérjük a kezelési időpontok egyeztetése céljából jelentkezzenek a fürdő diszpécseri pultjánál.


A fejlesztés eredményeként a korábbinál nagyobb kapacitással, lényegesen színvonalasabb, korszerűbb és jobban szervezett gyógyászati szolgáltató egység került kialakításra a mozgásszervi betegségek kezelésére, rehabilitációra. Az új gyógyászati részleg két szintjén egyéni gyógytorna szobák, fizikoterápiás szobák, víz alatti vízsugár masszázs (tangentor) helyiségek, szénsavas fürdők, gyógyvizes kádfürdők, az iszappakolás kezelőhelyiségei, csoportos víz alatti tornamedence, gyógyvizes medence, súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs és gyógytornaterem várja a gyógyulni vágyókat.

A projekt részeként a gyógyászati részlegen belül – Magyarországon egyedülálló módon – új szolgáltatási elemként 14 kétágyas szobával, külön fürdőszobával rendelkező nappali kórház épült. Az OEP által is finanszírozott tíz kezelésfajta minden eleme igénybe vehető támogatással vagy személyes térítés ellenében.

Vízgyógyászati kezelések:

* Gyógyvizes, gyógymedence
* Gyógyvizes kádfürdő
* Iszappakolás
* Súlyfürdő
* Szénsavas fürdő
* Orvosi gyógymasszázs
* Víz alatti vízsugár masszázs
* Víz alatti gyógytorna
* Komplex fürdőgyógyászati ellátás

Gyógykezelések árai

Napfényfürdő Aquapolis Szeged, Wellness-, Gyógy- és Élményfürdő, 6726 Szeged, Torontál tér 1. Tel.: (06-62) 431-672
[email protected]További információ a Napfényfürdő Aquapolis Szeged honlapján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában