PR-cikk

2021.01.21. 08:00

A Neve nincs krémes lett a befutó a Mega Kft. játékában

A szegedi halláscentrum decemberben meghirdetett nyereményjátékára rengeteg sütirecept érkezett; a szerencse – életében először – a szőregi Schopper Jánosnénak kedvezett. A 79 éves nyugdíjas a hallókészülék tisztítására alkalmas, elektromos UV-páramentesítő-fertőtlenítő eszközt vihette haza.

 

Schopper Jánosné Katalin, a szerencsés nyertes

Schopper Jánosné Katalin a napokban tölti be 79. életévét, de szinte naponta a tűzhely elé áll, és süt-főz a családnak, melynek tagjai a háromszoros nagymama süteményeit, különösen a Neve nincs krémesét, nagyra értékelik. Az IKV egykori bérelemzője szerint azért tud a mai napig aktívan részt venni a család életében, mert van hallókészüléke. Súlyos idegi halláskárosodással küzd, jelenleg a harmadik készülékét használja – enélkül egyáltalán nem tudna kommunikálni szeretteivel, bár nem tagadja, hogy a maszkhasználat alaposan megnehezíti a beszédértését. Mivel a férje is használ hallókészüléket, a páramentesítő-fertőtlenítővel két legyet üthetnek egy csapással. A naponta szükséges spray-vel való tisztítást eddig is betartották, ezzel ugyanis jelentősen megnövelhetik a készülékek élettartamát.

– Régi ismerős vagyok a Mega Halláscentrumban, 2008 óta járok ide. Mindig nagyon kedvesen fogadnak. Bármilyen probléma merül fel a hallókészülékemmel, soha nem intéznek el annyival, hogy majd megoldódik, majd megszokom. Segítőkészek, ezért is vagyok hűséges páciensük ­– árulja el a Baja melletti Vaskúton született asszony, aki férje munkája miatt költözött Szegedre. Katalin statikusként helyezkedett el a Csongrád megyei Tejipari Vállalatnál, majd bérelemző lett az IKV-nál. Közben felneveltek egy leányt és egy fiút, majd idővel megszülettek az unokák is. A korát meghazudtolóan fiatalos asszony arra biztatja sorstársait, ne vegyék félvállról a hallásromlást, menjenek el a Mega Kft.-nél ingyenesen kérhető állapotfelmérésre, és használjanak hallókészüléket. Mint mondja, anélkül ő a külvilágtól teljesen elzárva élne. A járvány miatt most a férjével kevesebbet jön-megy, és a barátokkal sem találkozhatnak, de a családra mindig számíthatnak, kölcsönösen segítik egymást.

– Délmagyarország-előfizetők vagyunk, abban olvastam a szaküzlet játékfelhívását. Nem haboztam, azonnal beküldtem az egyik kedvenc receptemet. Boldog vagyok, hogy végre nyertem – árulta el Katalin, aki, ha már a Roosevelt téri üzletben járt, rögvest állíttatott készüléke hangerősségén. Közben Kisné Kotogán Zsuzsa, a Mega Kft. ügyvezetője elmondta, továbbra is várja régi és új vendégeit a Roosevelt téri és a Felső Tisza-parti szaküzletekben, ahol előzetes bejelentkezés után állapotfelmérést, teljes körű audiológiai vizsgálatot végeznek, illetve 8-10 gyártó hallókészülékeit és tartozékait forgalmazzák.

Mega Kft.

Fül-orr-gégészeti és audiológiai magánrendelő

Tel.:+36-62/424-607 • 6720 Szeged, Roosevelt tér 7–9.

Halláscentrum

Tel.: +36-62/424-603 • 6723 Szeged, Felső Tisza-part 31–34.

Fül-orr-gégészeti és audiológiai magánrendelés

6600 Szentes, Ady Endre utca 9/b • Telefon: +36-20/536-0633

Audiológiai magánrendelés

Tel.: +36-20/288-5050 • 6600 Szentes, Sima Ferenc u. 44.

Audiológiai magánrendelés

Tel.: +36-30/811-9046 • 6640 Csongrád, Gyöngyvirág u. 5.

Audiológiai magánrendelés

Tel.: +36-20/255-3893 • 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 66.

Tel.: +36-20/255-3893 • [email protected]www.megakft.com

(x)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában