PR

2021.03.09. 08:00

Most éri meg szemüveget csináltatni!

A vásárhelyi Móritz Optika márciusban 50 százalék kedvezményt kínál egyes keretekre, felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

delmagyar.hu

A Varilux multifokális lencsék új fejlesztése, a Comfort Max már elérhető a hódmezővásárhelyi Móritz Optikában. Az új felületkialakítású lencse megfelelő védőréteggel egész napos kényelmet biztosít azok számára, akik könnyen vennék a mindennapok kihívásait, mint például kényelmes fej- és testtartás a lencse viselése közben, széles látótér távolra – miközben nem kell cserélgetni a szemüvegeket –, illetve könnyed váltás a távolságok között.

A 37 éves, Deák Ferenc utcai üzlet kínálatában többféle kékfényszűrő réteggel ellátott lencsetípus is megtalálható, egyik a népszerű Leica márka.

Az árukészlet folyamatosan frissül, hamarosan megérkeznek az idei nyár trendi napszemüvegei is.

A pandémia idején is lehetőség van szemvizsgálatra, melyet dr. Remák Anna rendelési idejében lát el előzetes bejelentkezés alapján, illetve Zomboriné Móritz Margit optometrista. Dr. Remák Anna rendelési ideje: kedd 11-17 óra, szerda 9-12 óra, csütörtök 9-15 óra.

A járványügyi helyzet ellenére az optika változatlanul igyekszik minden vevői igényt maximálisan kielégíteni: elkészíti a felírt szemüvegeket, beszerzi a kontaktlencséket, alkatrészeket, és elvégzi a szükséges javításokat.

Elérhetőség:

6800 Hódmezővásárhely, Deák Ferenc u. 2.

Tel.: (62) 534 640

Nyitva: H-P: 9:00-17:00, Szo: 9:00-12:00

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában