PR

2021.04.30. 08:00

Szerezzen információt az új pályázati lehetőségekről a kamarával!

Újabb díjmentes szolgáltatás bevezetésével segíti a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) a megye vállalkozásainak fejlődését. A gazdasági önkormányzat eddigi tájékoztató rendezvényei és online programjai, valamint a Tanácsadói Hálózat szakembereinek segítsége mellett elektronikus úton juttatná el a legfrissebb uniós és egyéb pályázati lehetőségekről szóló híreket a vállalkozókhoz.

delmagyar.hu

ONLINE TÁJÉKOZTATÓ

A vállalkozásoknak jó hír, hogy folytatódnak az elérhető pályázati forrásokat bemutató díjmentes online programok is. Legközelebb 2021. május 11-én 14 órakor vehetnek részt egy ilyen eseményen, ahol a Széchenyi Programiroda mutatja be a számukra elérhető fejlesztési forrásokat. A CSMKIK Tanácsadói Hálózat szakértője, Kirizs Tibor, az Értő Kft. ügyvezetője pedig a leendő pályázóknak szóló fontos tudnivalókat ismerteti majd. A rendezvényre ezen az oldalon jelentkezhet.

HÍRLEVÉL

Hamarosan több új uniós fejlesztési forrás is elérhető lesz a Csongrád-Csanád megyei vállalkozóknak. A kamara ezekről, valamint további vállalkozókat érintő forrásszerzési információkról nyújtana gyors és pontos tájékoztatást a most induló ingyenes szolgáltatással. A szolgáltatásra ezen az oldalon iratkozhat fel.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában