PR

2021.05.03. 08:00

Hoppá! Sosem látott kedvezmény HOYA szemüveglencsékre

Ilyen még nem volt: a világ egyik legnagyobb és legkiválóbb szemüveglencse-gyártója, a HOYA májusban 30 százalék kedvezménnyel örvendezteti meg a vásárlóit. Ha igazán minőségi lencsét akar egyedi kivitelezésben, ráadásul páratlanul jutányos áron, akkor térjen be az Erényi Optikába, ahol világmárkákból alkotnak egyedit! Önnek is.

delmagyar.hu

Szeged PR Fotó: Török János

Ritkán látott, világraszóló tavaszi akcióval lepi meg ügyfeleit a japán HOYA a partnerén keresztül. Május 3-tól május 31-ig 30 százalék kedvezménnyel kínálja a legjobb lencséit. A megterhelő pandémia időszaka után Ön igazán megérdemli, hogy 5–10 évvel ezelőtti áron a tökéletes látás élményéhez jusson! A prémiumminőségért nézzen be a Kárász utcai Erényi Optikába vagy a Széchenyi téri üzletbe, ahol a fejlesztésekben élen járó HOYA többféle termékét is – 100 százalékos megszokási garancia mellett – megtalálja: például fényre sötétedő réteggel ellátott lencséket, dioptriás napszemüveglencséket 3 év garanciával bíró, erős karcmentesítő réteggel, illetve kékfény-szűrő réteggel bevont lencséket.

Fotó: Török János

A mai kor embere számára a kékfény-szűrő rétegnek azért van kiemelten nagy jelentősége, mert az információk 65 százalékát a szemre káros kék fényt kibocsátó elektronikus eszközön – laptop, tablet, okostelefon, számítógép – keresztül kapja meg.

Az 30 éves Erényi Optika világmárkákból alkot egyedit: személyre szabott lencséket tervez meg valamennyi ügyfele számára. Figyelembe veszi a vásárló életmódját, sportolási és olvasási szokásait, munkakörét, (éjszakai) vezetési szokásait, az elektronikus eszközök használatát. A legprecízebb alkotói munka alapján rendeli meg a prémiumlencséket. De itt nem áll meg: a szemüvegkeret-választást is az egyedi elképzelésekhez és a lencsetípushoz igazítja.

Fotó: Török János

A nagy múltú szaküzletben a hét valamennyi munkanapján szemészek és optometrista szakemberek vizsgálják az előzetesen bejelentkezett pácienseket. Az itt végzett, általános szemkorrekciós vizsgálat alapján felírt szemüveglencsét a szaküzlet megtervezi, legyártatja, lecsiszolja, miközben munkájára 100 százalékos garanciát vállal. Sürgős esetben akár egy nap alatt készít szemüveget.

Az Erényi Optika nemcsak elkészíti a szemüveget, hanem javítja is. A hiányzó elemeket pótolja, beszereli. A szaküzlet továbbra is a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelve várja vásárlóit: munkatársai minden egyes felpróbált szemüveget csak fertőtlenítés után tesznek vissza a polcra. Ez nem kis feladat, tekintve, hogy közel 8 ezer keret sorakozik fel az üzletben. (x)

Erényi Optika – világmárkákból alkot egyedit

Elérhetőségek:

Szeged, Kárász utca 15.; tel.: +36-62/424-608

Szeged, Széchenyi tér 5.; tel.: +36-62/424-268

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában