PR cikk

2021.07.22. 08:00

SZÉCHENYI KÁRTYA GO! újraindítási hitelek fix és alacsony kamatokkal a kamara irodáiban!

delmagyar.hu

Már igényelhető öt új, speciálisan a vállalkozások újraindítását segítő Széchenyi Kártya konstrukció a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban. A Széchenyi Kártya GO! hitelek célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a vállalkozások beruházási elképzeléseinek megvalósítását, segítik a cégek likviditási helyzetének stabilizálását, továbbá segítenek a normál üzletmenet visszaállításában, a működés újraindításában és a jövőbeli növekedés lehetőségeinek biztosításában. A konstrukciók között olyan is van, ami induló vállalkozásoknak nyújt segítséget beruházások megvalósításában.

AKÁR 1 MILLIÁRD FORINT

A Széchenyi Kártya GO! új hitelei 1 milliótól akár 1 milliárd forint hitelösszegig, a teljes futamidő alatt fix kamattal, gyorsan, a lehető legrövidebb hozzáféréssel, a vállalkozók igényeit és helyzetét alapul véve kialakított igénylési feltételek szerint, a forgóeszközhitel tőketörlesztésére akár 9 havi, míg a beruházási hitelekre akár 24 havi türelmi idő biztosítása mellett a legtöbb konstrukcióban akár ingatlanfedezet nélkül igényelhetők.

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! a napi működési költségek biztosításához,

• a Széchenyi Likviditási Hitel GO! a vállalkozás működtetésére alkalmas forgóeszközhitel beszerzésekhez,

• a Széchenyi Beruházási Hitel GO! a beruházások finanszírozásához,

• a Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a turisztikai szektorban működő vállalkozások részére az újraindításhoz nyújt segítséget,

• az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! az agrárszektor vállalkozói által használható széles körű beruházási hitelcélok megvalósítására.

További részletekért hívja a 62/554-264-es számot, írjon az [email protected]-ra , vagy keresse fel ezt az oldalt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában