Hirdetés

2022.01.14. 00:00

Megsemmisítő hadművelet Szegeden

Cégvezetőként bosszant, ha az egyik alkalmazottadat csak azért fizeted, hogy a munkaideje felét iratmegsemmisítéssel töltse? Otthon attól vagy ideges, hogy régi banki bizonylatokkal van tele a sufni, mert bizalmas adataidat féltve még az aprólékos papírtépkedésben sem bízol? A Papírfeldolgozó Szegeddel időt, energiát, pénzt spórolhatsz! Mutatjuk, hogyan.

delmagyar.hu

Cégeknek

 

Már csak 8-10 év, és a papíralapú számlázás, könyvelés, banki kivonatolás teljesen virtuálissá válik, a papír ideje leáldozik. Ez téged biztosan nem vigasztal: ennyi év alatt még rengeteg pénzt dobsz ki azzal, hogy valakit az érdemi munkától elvonva a kis teljesítményű irodai megsemmisítőgép mellé állítasz.

 

Magánszemélyeknek

 

Otthon rendszerint észrevétlenül uralkodik el a káosz: évekig fontosnak vélt iratokkal telnek meg a könyvespolcok, szekrénytetők, kamrák. Jó hír, hogy ezek nagyrészét 8 év után kidobhatod. Az a kérdés, hová. A szemeteskonténerbe nem mered, még összetépdesve sem, mert hátha valaki kilogikázza belőle a személyes adataidat, kényes pénzügyeidet. Ugyanettől tartasz cégvezetőként is. A megoldás mindkét esetben ugyanaz: a Dorozsmai úti Papírfeldolgozó Szeged.

A darálásról papírt kapsz

 

Ha irodai papírállományodat, személyes vagy hivatalos irataidat szeretnéd a felismerhetetlenségig megsemmisíteni, intézd profin! Telefonon vagy e-mailben történő bejelentkezéskor időpontot kapsz, mikor viheted a napi 400 kg papírt ledaráló, nagy teljesítményű géphez a rakományodat. Két nap múlva már mehetsz a leltári jegyzőkönyvedért, amelyen szerepel, hány kilogramm papírt és milyen jellegű dokumentumokat semmisíttettél meg (ez a NAV miatt még hasznos lehet), illetve igény esetén miszlikbe vágott állapotban haza is viheted. De minek?! Erre sokkal jobbat tud a papírfeldolgozó: a szomszédos hulladékfeldolgozó vállalkozás elszállítja a telephelyről.

 

Ne hulladékot vigyél!

 

Az iskolai papírgyűjtést azonban ez a módszer nem váltja ki! Újságokat, reklámanyagokat, kartondobozt a papírfeldolgozóba nem vihetsz, azoknak a jól bevált papírgyűjtésen vagy a hulladéklerakókban a helyük. Csak az adatvédelmi szempontból fontos papírokat, banki kivonatokat, céges doksikat, levelezéseket vidd a megsemmisítőbe!

 

Tudjuk, hogy a megsemmisítés a kötelező GDPR miatt bizalmi kérdés. A Papírfeldolgozó Szeged nem kíváncsiskodik, csak annyit tud az irataidról, amennyit te elárulsz: jegyzőkönyvet, régi adóbevallást vagy bankszámlakivonatot darál be – évjárat pontossággal.

 

Adatfertőtlenítés

 

Az meg mi?! Kérésedre a szegedi cég tudatosan és visszafordíthatatlanul eltávolítja vagy megsemmisíti az adathordozón tárolt adatokat, teljesen megakadályozva, hogy az adatokat valaha is vissza lehessen állítani.

 

Miért jó ez? A legtöbb nagyvállalatnak már van adatfertőtlenítési szabályzata, ám ezeket gyakran nem, vagy nem úgy tartják be, ahogy azt kellene. Pedig a helyes alkalmazás számos kiberincidenstől és adatszivárgástól védené meg a cégeket.

 

Az adatfertőtlenítés speciális eszközzel történik, ami lehet pendrive vagy CD is. Az adatfertőtlenítést végző szoftver ezen az eszközön fut, elindítva a gépet, így a csatlakoztatott merevlemez vagy SSD véglegesen fertőtleníthető. A legtöbb ilyen program többféle adatfertőtlenítési módszert is képes elvégezni.

 

A Szabadság téri Star Parts Nonprofit Kft. tanúsított, mintegy 20-féle fertőtlenítésre alkalmas piaci eszközzel végzi ezt; ennek egyik vezető eszköze a WipeDrive.

 

A digitális biztonság útja a jövőben az adatfertőtlenítés lesz, de ebben már most is van segítséged!

 

Elérhetőségek

Telefon: 06-30/688-6538

E-mail: [email protected]

 

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik