Hirdetés

2022.01.20. 00:00

Újabb lagzira készül az ipari park

delmagyar.hu

Konczos Pál, a szegedi vendéglátósok régi motorosa lassan 10 éve az algyői Jura ipari park Horizont éttermét vezeti az egykori Mol-étterem helyén. Télen-nyáron lagziztat, ha kell, külső helyszínre is kitelepül mesterszakácsostul, felszolgálóstul együtt.

 

Csupán öt kilométernyire Szegedtől üzemel a Horizont étterem, amely hétköznapokon főleg a Jura ipari parkban dolgozók menüztetésével foglalkozik, hétvégente pedig lakodalmak, családi, baráti és céges rendezvények ideális helyszíneként szolgálja ki a vendégsereget.

Konczos Pál több mint 48 évnyi rutinnal, óriási szakmai alázattal és szeretettel vezényli le az akár 350 fős lagzikat is. Számtalanszor bebizonyította már, hogy egy ipari parkban is megvalósulhat álomesküvő. Állandó lakodalmas menüje nincs, az aktuális ételsort mindig a megrendelővel együtt állítja össze. Munkakedve ennyi év után sem lankad, számára első a vendég elégedettsége.

− A tyúkhúsleves és a pörköltfélék alapfogások. A sültestálakat egyéni igények szerint készítjük, és svédasztalos terítéssel vagy hagyományos felszolgálással kínáljuk. Klimatizált helyiségünkért teremdíjat nem kérünk. A teljes fogyasztás, amely az éjféli étkezést, a korlátlan étel- és italfogyasztást jelenti, fejenként 15 ezer forintba kerül; a téli lagziknál kedvezményt adunk − sorolja az ügyvezető-tulajdonos, aki arra is gondolt, hogy a megfáradt vendéget a hajnali órákban egy kisbusz ingyenesen szállítsa haza Szegedre − vagy akár Vásárhelyre.

A vendéglátós tarsolyában jó néhány cukrász, fotós, rendezvényszervező, dekoros és zenekar neve is ott lapul, így komplex szolgáltatással segíti az ifjú párt a szervezésben. A klimatizált Horizont étterem szökőkutas kerthelyisége nyáron az esküvői szertartások ideális helyszíne lehet.

Főleg a vásárhelyiek, a szegediek és az algyőiek járnak jól a Horizonttal, de azok a cégek is, amelyek nagyobb konferenciák, rendezvények számára keresnek kulturált helyszínt megfizethető áron.

 

 

horizontetterem.hu

6750 Algyő, Jura ipari park 19.

Tel.: 06-70/322-0083

 

 

Címkék#PR
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában